No to teraz moja historia
Nowo stworzona simka - Kathrine Jones wprowadziła się do Bridgeport, nie wiedząc, że już jedna osoba w mieście ma tak na nazwisko
W wielkim mieście podjęła się kariery aktorskiej. Zaprzyjaźniła się z Lolą Belle, otrzymując od razu 2 gwiazdki, a potem poprosiła o przemienienie w wampira.

Zaczęła grać na perkusji, aż zdobyła 10 punkt umiejętoności 

Tak poznawała po kolei osobistości, aż w końcu ostrzymała 5 gwiazdek. Wkrótce w którymś z klubów poznała swojego przyszłego męża - Barry Tenderlove. Zaprzyjaźniła się, potem go w sobie rozkochała aż w końcu zamieszkali razem. Zmieniła mu 'trochę' wizerunek.

Wzięli ślub w Wodniku ^^

Katrine zmieniła nazwisko z Jones - na Laurie.
Barry zaczął pasjonować się mixologią. Póki co jest na 7 poziomie. A tutaj jego wyczyny:

Razem:

Tutaj, Katrine widać jest w ciąży i grzebie po internecie. Barry czyta jak być dobrym ojcem
Na dodatek wepchnęła mi się do zdjęcia lokajka [?]:

Parka, uznała że wielkie miasto to nie dla nich i tak przeprowadzili się do Barnacle Bay. Tam urodziła swojego pierwszego syna - Vincenta, który był podejrzewany jako nieślubne dziecko. Ahh ci paparazzi...

Tata i trochę starszy Vinc:

Drugi syn Dante, uczący się chodzić:

Bracia integrują się 

Dante dopiero co po urodzinach, te dzieci tak mają że jak dorastają to mają zeza >.<

Urodziny Vincenta:

Vinc sprzedaje muffinki, a za nim paparazzi:

Po wieeelu godzinach ciężkiej pracy pierwszy i jedyny klient 

Paprazzi chowa się w krzakach 

I taki bonusik - wszyscy razem [dzieci ewidentnie odziedziczyły urodę po ojcu]:
Podoba się?
Nie wiem czy zdjęcia trochę nie za duże

jakby co to piszcie.
A i jeszcze co do MaTi14191 - nie wymądrzaj się bo jesteś na forum dopiero 4 miesiące, a Chryz 4 l;ata... i nie rób tutaj nam offtopa.