View Single Post
stare 30.12.2010, 14:46   #641
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał Gochulec666 Zobacz post
Mój ulubiony temat. ;x
Kod testingcheatsenables i kilkakrotne wywoływanie zmiany wieku -> nienaturalna śmierć naturalna.
Nieszczęśliwy wypadek podczas gaszenia pożaru. (Duch czerwony.)
Topienie w basenie (w trójce cwaniaki już wychodzą bez drabinki ) (Duch potem jest niebieski.)
Zagłodzenie- po prostu nie dajesz mu nic zjeść. (Duch przezroczysty i lubi nawiedzać lodówki.)
Porażenie prądem- jak coś się zepsuje, idziesz to naprawiać. Jeżeli masz pecha sim nie zginie, bo albo skutecznie przywróci danej rzeczy sprawność, albo go przysmali i skończy w wannie.) (duszek żółciutki niczym żółteczko z jajeczka ^.^ . )
Zawał- Jak Twój sim jest strachliwy, wypuść go na cmentarz, zobaczy kilku martwych towarzyszy niedoli, w akcie rozpaczy złapie się za nadgarstek i możesz wysyłać rodzinie powiadomienia o pogrzebie. (Duch różowy.)
Były jeszcze muchy, satelita, grad, piorun, ale to chyba jest tylko w drugiej części. Czas to wypróbować. :]
Trochę napisałaś tutaj bzdur.
W Trójce nie można umrzeć na zawał, od much, albo pioruna. To było w drugiej części. Tak samo z kolorami pokiełbaszone. Gdy zagłodzisz Sima, duch będzie różowy. Od pożaru będzie pomarańcz, nie czerwień. Poza tym, można umrzeć przez Klątwę mumii (duch czarno-szary, WP), od upadku meteora (szaro-pomarańczowy, K) i pragnienie (czarno-czerwony, PZ). Chorób niestety też nie ma. Mogilby wprowadzić jakieś, urealniłoby to sporo grę. A duszek od choroby mógłby być zielony, tak jak w Dwójce
No, to tyle. Ja też lubię duchy ;]

Ostatnio edytowane przez hellraiser : 30.12.2010 - 14:48
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.