![]() |
#631 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#632 |
|
![]()
a co fajnego daje ten mod?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
|
![]()
Wszystko... Nauka umiejętności, edycja Sima w CAS, uczenie wszystkich przepisów i nut na instrumenty. Ale nie tylko, możesz nimi wskrzeszać Simy, no mnóstwo rzeczy, nie sposób wszystkiego wymienić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#635 |
Reputacja: 16
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Guest
|
![]()
Mój lokaj też olewa ogród.
Najwyraźniej wszyscy za mało im płacimy. |
![]() |
![]() |
#637 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Guest
|
![]()
Mój ulubiony temat. ;x
Kod testingcheatsenables i kilkakrotne wywoływanie zmiany wieku -> nienaturalna śmierć naturalna. Nieszczęśliwy wypadek podczas gaszenia pożaru. (Duch czerwony.) Topienie w basenie (w trójce cwaniaki już wychodzą bez drabinki ![]() Zagłodzenie- po prostu nie dajesz mu nic zjeść. (Duch przezroczysty i lubi nawiedzać lodówki.) Porażenie prądem- jak coś się zepsuje, idziesz to naprawiać. Jeżeli masz pecha sim nie zginie, bo albo skutecznie przywróci danej rzeczy sprawność, albo go przysmali i skończy w wannie.) (duszek żółciutki niczym żółteczko z jajeczka ^.^ . ) Zawał- Jak Twój sim jest strachliwy, wypuść go na cmentarz, zobaczy kilku martwych towarzyszy niedoli, w akcie rozpaczy złapie się za nadgarstek i możesz wysyłać rodzinie powiadomienia o pogrzebie. (Duch różowy.) Były jeszcze muchy, satelita, grad, piorun, ale to chyba jest tylko w drugiej części. Czas to wypróbować. :] |
![]() |
![]() |
#639 |
Guest
|
![]()
Nie jestem pewna, ale chyba w trzeciej części jest możliwa też choroba sima, mnie się to jeszcze nie zdarzyło, ale wszystko przede mną.
|
![]() |
![]() |
#640 | |
|
![]() Cytat:
![]() Apropos tej twojej ulubionej metody - moja też ![]() Kolejne pytanie : czy jeśli celebryta (taki na maxa) zostanie ukąszony, to jest to zaliczane jako wpadka? Ostatnio edytowane przez Natix : 30.12.2010 - 14:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|