Tutaj znajdziesz początek historii Mad.
Madeleine poznała niedawno faceta, który również okazał się artystą. Nazywa się Edward Goodmonth. Uwielbia grać na gitarze i malować. Pracuje w Teatrze Wacława. Ed uświadomił sobie, że Mad jest jego muzą. Ona czuła do niego równie wielką miłość.
Zamieszkali w rezydencji Mad. Już pierwszego wieczora dali się ponieść emocjom.
Madeleine dalej pisała książki, a chłopak doskonalił umiejętności gitarowe.
Byłem zły po tym jak Mad spełniła swoje pragnienie życiowe Zarabiać 4000 simoleonów tygodniowo za honoraria. Według mnie to jest za mało.
Niedługo później Edward oświadczył się Mad.
Tydzień później wzięli ślub.

Specjalnie wieczorem, ponieważ przyjaciółka Mad jest wampirem.
W tle nowożeńcy. Kobieta w pomarańczowym na pierwszym planie to ta wampirka.
Robiąc okazję Mad otrzymała jedną gwiazdkę osobistości. Zaręczają się z Edwardem otrzymali po dwie gwiazdki. Nie chciałem tego, ale cóż sławna pisarka ma branie.

Mad napisała pięć książek. Dwa romanse, dwa dramaty obyczajowe i jedną science-fiction. Romans "Miłość Z Pod Różanego Kociołka" i powieść scence-fiction "Czy Kosmici Mieli Czółka?" okazały się bestselerami. Drugi romans to "Zielona Miłość", dramaty to "Metalowe Zapałki" i "Włos W Filiżance Kawy". Mad pisze teraz powieść detektywistyczną.

Na ścianie jej gabinetu zawisły jej obrazy w tym "Cytrynka, czyli rower Madeleine Ford". Dostała również od burmistrza wyróżnienie, ponieważ rozwinęła umiejętność pisania w pełni.
Mam co do niej już jasny plan. + 50 dla tego, kto odgadnie o co chodzi.