![]() |
#11 |
Reputacja: 16
|
![]()
Tutaj znajdziesz początek historii Mad.
Madeleine poznała niedawno faceta, który również okazał się artystą. Nazywa się Edward Goodmonth. Uwielbia grać na gitarze i malować. Pracuje w Teatrze Wacława. Ed uświadomił sobie, że Mad jest jego muzą. Ona czuła do niego równie wielką miłość. ![]() Zamieszkali w rezydencji Mad. Już pierwszego wieczora dali się ponieść emocjom. ![]() ![]() ![]() Madeleine dalej pisała książki, a chłopak doskonalił umiejętności gitarowe. Byłem zły po tym jak Mad spełniła swoje pragnienie życiowe Zarabiać 4000 simoleonów tygodniowo za honoraria. Według mnie to jest za mało. ![]() Niedługo później Edward oświadczył się Mad. ![]() ![]() Tydzień później wzięli ślub. ![]() ![]() W tle nowożeńcy. Kobieta w pomarańczowym na pierwszym planie to ta wampirka. ![]() ![]() Robiąc okazję Mad otrzymała jedną gwiazdkę osobistości. Zaręczają się z Edwardem otrzymali po dwie gwiazdki. Nie chciałem tego, ale cóż sławna pisarka ma branie. ![]() Mad napisała pięć książek. Dwa romanse, dwa dramaty obyczajowe i jedną science-fiction. Romans "Miłość Z Pod Różanego Kociołka" i powieść scence-fiction "Czy Kosmici Mieli Czółka?" okazały się bestselerami. Drugi romans to "Zielona Miłość", dramaty to "Metalowe Zapałki" i "Włos W Filiżance Kawy". Mad pisze teraz powieść detektywistyczną. ![]() Mam co do niej już jasny plan. + 50 dla tego, kto odgadnie o co chodzi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|