View Single Post
stare 08.01.2011, 06:55   #3
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Na Przedmiesciach

Jaki śliczny mały domek
Podoba mi się w nim prawie wszystko, więc nie ma sensu o tym pisać. Napiszę tylko o tym, co mi się nie podoba.
Otóż ... nie podoba mi się łazienka, a dokładnie jej kolorystyka. W całym domku jest ciepło i przytulnie, a tam zimno i ponuro.
Co do sypialni, to bardzo lubię taką mieszaninę tekstur, jeśli oczywiście wszystko ze sobą gra. W Twoim domku tak właśnie jest, choć ja stłumiłabym trochę jaskrawość kolorów na obwódce dywanu. Ale to drobiazg
Zgadzam się z przedmówcami, że sypialnia odbiega stylem od reszty domu, jednak nie razi mnie to tak, jak w przypadku łazienki. A to dlatego, że w sypialni, tak jak w salonie i kuchni, jest ciepło i przytulnie.
Bardzo też mi się podoba, że ktoś tam mieszka

Cytat:
Napisał alicja271998 Zobacz post
Dom jest brzydki i kanciasty, kuchnia za wąska jak w więzieniu, łazienka jak w szpitalu- kompletnie bez wyrazu. Sypialnia jak wyciągnięta ze średniowiecza, te wzory są straszne. Salon uznaje za dający rade, ogród jest chyba najładniejszy z tego wszystkiego. Podoba mis ie ta Simka.

Daje 2/10
alicja271998, mam wrażenie, że Twój komentarz nie jest obiektywny, że to raczej rodzaj odegrania się na autorze domku, za to, że ośmielił się skrytykować Twój dom. I to jest właśnie złośliwość, o której piszesz w swoim temacie.