|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jest brzydki i kanciasty, kuchnia za wąska jak w więzieniu, łazienka jak w szpitalu- kompletnie bez wyrazu. Sypialnia jak wyciągnięta ze średniowiecza, te wzory są straszne. Salon uznaje za dający rade, ogród jest chyba najładniejszy z tego wszystkiego. Podoba mis ie ta Simka.
Daje 2/10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Mała, zgrabna bryła i śliczne wnętrze, nic więcej dodać
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Jaki śliczny mały domek
![]() Podoba mi się w nim prawie wszystko, więc nie ma sensu o tym pisać. Napiszę tylko o tym, co mi się nie podoba. Otóż ... nie podoba mi się łazienka, a dokładnie jej kolorystyka. W całym domku jest ciepło i przytulnie, a tam zimno i ponuro. Co do sypialni, to bardzo lubię taką mieszaninę tekstur, jeśli oczywiście wszystko ze sobą gra. W Twoim domku tak właśnie jest, choć ja stłumiłabym trochę jaskrawość kolorów na obwódce dywanu. Ale to drobiazg ![]() Zgadzam się z przedmówcami, że sypialnia odbiega stylem od reszty domu, jednak nie razi mnie to tak, jak w przypadku łazienki. A to dlatego, że w sypialni, tak jak w salonie i kuchni, jest ciepło i przytulnie. Bardzo też mi się podoba, że ktoś tam mieszka ![]() Cytat:
![]() |
#4 |
|
![]()
Hm, widzę, że ostre oceny.
Mi się domek podoba, jednakże : - za bardzo pstrokata sypialnia, uważam, że to miejsce, które ma być stonowane, bo tam wypoczywamy - łazienka fakt, za bardzo nowoczesna, ale niezupełnie Atuty: - boska kuchnia ( daj linki na rzeczy z niej, nie widzę tego domku w dziale downloads, może jestem ślepa) - ten 'pokój zainteresowań' jak ja to mówię' - taras - mini ogódek Ogólnie : jest ok Ocena : 8/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|