Cytat:
Napisał Kamis
Powtórzenie, i dziwnie brzmi
Myślałam że już o nas zapomniałaś  Emmanuel, teraz o wiele lepiej wygląda ^^
No nie wiem co napisać, strasznie boli mnie głowa. Jedyne co mi się nasuwa na myśl to...
Kiedy neext? 
|
no miało tak brzmieć, nie umiem wytłumaczyć tego w tej chwili ;p
na ból głowy najlepszy jest...

a kiedy next? mysle ze niedługo bo wena wróciła
Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty
MARCO Z EMANUELĄ
to jakieś dziwne.ale jakby miał dalej znosić fochy Mei,to lepiej tak 
pewnie wróci za jakiś czas,zrobi mu haję że ją zostawił,i w ogóle to on jest ten zły,a ona taka biedna istotka.
teoretycznie nie można kogoś zmusić do miłości,ale może Emanuela pokaże Marco,że można kochać i być kochanym...?
|
w sumie to nie wiem jeszcze czy Mei wróci..

narazie sie nie zdecydowałam.
no własnie Emanuel bedzie robić wszystko żeby Marco zapomniał o Mei, czy jej się uda to wszystko się okaże
Cytat:
Napisał muffindance
Z tej Li Mei to jest zolza, od zawsze ja lubilam, ale teraz PRZEGIELA. i to ostro!! 
Jednak nie dziwie sie Marco, kazdy ma wkoncu prawo do szczesia ;/ A ON NA NIE ZASLUGUJE 
podoba mi sie, i to bardzo. : D
ps, Marco na pierwszym zdjeciu wyglada jakby nie mial bielizny 
|
no ale Marco nie chce być szczęśliwy na siłę, troche Colin go namówił

Mei wymysliła sobie dobrą wymówke, troszke była pod presją ale udało jej się, dlaczego i co sie stało że podjęła taką decyzję narazie nie zdradzę

no i na pierwszym zdjęciu nie ma bielizny, masz racje
Cytat:
Napisał Libby
@ up: bo nie ma 
Fajnie, że w końcu odcinek  .
Ciężko mi zrozumieć postępowanie Li Mei, choć jakieś przebłyski zrozumienia się czasem pojawiają. Założę się, że jeszcze wróci do Marco i będzie miała mu za złe jego zbliżenie z Emmanuelle  .
Jak on z nią mógł? Zasługuje na szczęście, ale z nią? To Lambertówna  . Nie ufam niczemu, co jest spokrewnione z bladą gnidą  !
Podobało mi się, jak Marco nazwał Colina zboczeńcem  .
Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.
Zastanawiam się, czemu dokładniej nie opisałaś, jak doszło do aresztowania blondyna.
|
zachowania Mei nie wytłumaczę, bo nie mogę

możesz się jak zwykle domyślać

no a wbrew pozorom Em, nie jest taka zła na jaką wygląda, zobaczysz

co do Dantego to wiesz, że ja nie lubie wszystkiego od razu wyjasniać.. wszystko wyjdzie w swoim czasie
dzięki za komentarze dziewczyny