View Single Post
stare 27.02.2011, 16:49   #293
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

No to moja kolej.

Matika i Feng Choo: Romantyczny powrót do młodości... Po głębszym przeanalizowaniu wieku poszczególnych członków mojego Klanu, doszłam do wniosku, że gra solidnie przesadziła z wiekiem Matiki, czyniąc ją tylko kilka dni młodszą, od własnych rodziców. Szczegóły techniczne pominę, ale co ja bym zrobiła bez NRaas Master Controllera...

Lana (żona Elvisa) trzymająca na rękach Martynę, swoje drugie dziecko.

A oto Aleksander, z Martyną, są rodzeństwem.

Elvis (syn Ernesta i Mii), z żoną Laną.

Tutaj już rodzina Choo, czyli Jin i Lilly. Oto ich starszy syn, Marcus. Jest nastolatkiem, jak Aleksander.

Pierwsza z bliźniaczek, Dina lub Nina, mylę je. Córki Jin'a i Lilly, siostry Marcusa.

I druga z bliźniaczek.

Jin i Lilly. Sory, za szablonowe zdjęcia, ale ja u nich byłam na chwilę i nie bardzo mam ochotę i czas robić jakieś "scenki rodzajowe".

A tutaj nieco intymności...

Bliźniaczki w swoim pokoju.

No i drzewo genealogiczne. Sorry, za tyle zdjęć tego drzewka, ale jak tu tyle ludu upchnąć na jednej planszy... No a ja chciałam wszystkich pokazać. No to "legenda". Anastazja i Jason to Założyciele rodu. Mają dwójkę dzieci Ernesta i Matikę. Ernest i Mia mają dwójkę dzieci, Elvisa i Molly. Matika i Feng też mają dwójkę, Jin'a i Sayuri. Elvis i Lana mają syna Aleksandra i córkę Martynę. Molly ma męża Lil'a i ma z nim syna Danny'eg, wkrótce urodzi się drugie dziecko. Jin i Lilly mają troje dzieci, Marcusa i dwie dziewczynki bliźniaczki Dinę i Ninę. Sayuri ma męża Antony'ego, jeszcze nie mają dzieci, ale Sayuri jest w ciąży.

Na razie nie wiem kim grać, ta rodzina jest ogromna. Chyba na razie będę grała Matiką, Fengiem, Sayuri i Antony'm. U Anastazji, Jasona, Ernesta i Mii, już chyba nic ciekawego się nie wydarzy. Odchowali dzieci, mają wnuki, a Anastazja i Jason nawet prawnuki. Będę ich czasem odwiedzać, ale lubię wychowywać dzieci, więc Sayuri i Molly są teraz dla mnie ważniejsze i to po tych dwóch domach będę skakać najwięcej.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem