![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to moja kolej.
Matika i Feng Choo: Romantyczny powrót do młodości... Po głębszym przeanalizowaniu wieku poszczególnych członków mojego Klanu, doszłam do wniosku, że gra solidnie przesadziła z wiekiem Matiki, czyniąc ją tylko kilka dni młodszą, od własnych rodziców. Szczegóły techniczne pominę, ale co ja bym zrobiła bez NRaas Master Controllera... ![]() Lana (żona Elvisa) trzymająca na rękach Martynę, swoje drugie dziecko. ![]() A oto Aleksander, z Martyną, są rodzeństwem. ![]() Elvis (syn Ernesta i Mii), z żoną Laną. ![]() Tutaj już rodzina Choo, czyli Jin i Lilly. Oto ich starszy syn, Marcus. Jest nastolatkiem, jak Aleksander. ![]() Pierwsza z bliźniaczek, Dina lub Nina, mylę je. Córki Jin'a i Lilly, siostry Marcusa. ![]() I druga z bliźniaczek. ![]() Jin i Lilly. Sory, za szablonowe zdjęcia, ale ja u nich byłam na chwilę i nie bardzo mam ochotę i czas robić jakieś "scenki rodzajowe". ![]() A tutaj nieco intymności... ![]() Bliźniaczki w swoim pokoju. ![]() No i drzewo genealogiczne. Sorry, za tyle zdjęć tego drzewka, ale jak tu tyle ludu upchnąć na jednej planszy... No a ja chciałam wszystkich pokazać. No to "legenda". Anastazja i Jason to Założyciele rodu. Mają dwójkę dzieci Ernesta i Matikę. Ernest i Mia mają dwójkę dzieci, Elvisa i Molly. Matika i Feng też mają dwójkę, Jin'a i Sayuri. Elvis i Lana mają syna Aleksandra i córkę Martynę. Molly ma męża Lil'a i ma z nim syna Danny'eg, wkrótce urodzi się drugie dziecko. Jin i Lilly mają troje dzieci, Marcusa i dwie dziewczynki bliźniaczki Dinę i Ninę. Sayuri ma męża Antony'ego, jeszcze nie mają dzieci, ale Sayuri jest w ciąży. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie nie wiem kim grać, ta rodzina jest ogromna. Chyba na razie będę grała Matiką, Fengiem, Sayuri i Antony'm. U Anastazji, Jasona, Ernesta i Mii, już chyba nic ciekawego się nie wydarzy. Odchowali dzieci, mają wnuki, a Anastazja i Jason nawet prawnuki. Będę ich czasem odwiedzać, ale lubię wychowywać dzieci, więc Sayuri i Molly są teraz dla mnie ważniejsze i to po tych dwóch domach będę skakać najwięcej. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|