View Single Post
stare 06.03.2011, 17:43   #36
kalafjor

Reputacja: 16
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Ofelia/Oliwka szła na całość.

Aż pewnego dnia.

Przyszedł jakiś facet, nie znam go. : OO

BRAWO!!

Mam Deja Vu...

Niestety lokaj, jak to lokaj od razu dostał polecenie 'clean' więc wrócił do pracy.
Następnego dnia przyszedł inny lokaj. Ofelia/Oliwka nie wiedziała dlaczego. Wypytywała go dlaczego nie ma wcześniejszego lokaja. Odpowiadał, że on nic nie wie, przydzielili go do tego domu, to przyszedł.

Dzwoniła do agencji. Oni stwierdzili, że nie stawił się u nich wczoraj. Do niego też dzwoniła - nie odbierał.

Razem z Nerwusem doszli do wniosku, że najprawdopodobniej ją oszukał. Teraz się gdzieś ukrywa i czeka aż umrze. Wtedy zabierze połowę majątku rodziny Zmrok jako pełnoprawny małżonek. Ner powiedział, że nie odpuści tego i, że sam się za to zabierze.

No i się zabrał.

I dotrzymał obietnicy.

Jednak pewnego, zimnego, grudniowego wieczora, siwa dama odeszła z tego świata po cholerę pijąc drink. Potrzebne jej bolące gardło?

To był pierwszy powód, dla którego Nerwus wyprowadził się z miasta.

Drugi powód. Biedny Nerwus. Lucjanek nie pozwala mu zmrużyć oka.

Przeprowadził się z Kumkiem do małego domku na Malinowym Wybrzeżu (jeszcze myślę nad tą nazwą...).

Tutaj zdjęcie wykonane przez napaloną pannę, której nie pozwala zasnąć cudowny tors Nerwusa. Tiaa, pakowało się w domku.

Fazy w wannie.

Wiedziałem, że to tylko kwestia czasu. Nerwus zakochał się w wampirce włoskiego pochodzenia.

Chodzili na randki. Między nimi jest duża chemia. Aha, ta wampirka ma na imię Rose.

Teraz można powiedzieć, że oni się BAARDZO kochają.

Tak proszę państwa!

Wydawać by się mogło, że to najzwyklejsze przygotowania do randki. Coś było jednak podejrzane. Ubrał NOWY garnitur?! Zwykle chodził na randki w codziennym.

"...Rose, czy wyjdziesz za mnie?"

Rose oczywiście się zgodziła. Marzyła o tym już od dawna.

Nigdy nie żałują sobie pocałunków.

Nerwus doszedł do wniosku, że skoro stracił połowę swojego życia u Lucjana i jego żony, to należy mu się rekompensata. Rose zamieni go w wampira po ślubie. Zostanie nieśmiertelny.

__________________________________________________ ___

hmmm.........

kalafjor jest offline   Odpowiedź z Cytatem