![]() |
#15 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ofelia/Oliwka szła na całość.
![]() Aż pewnego dnia. ![]() ![]() ![]() ![]() Przyszedł jakiś facet, nie znam go. : OO ![]() BRAWO!! ![]() Mam Deja Vu... ![]() Niestety lokaj, jak to lokaj od razu dostał polecenie 'clean' więc wrócił do pracy. Następnego dnia przyszedł inny lokaj. Ofelia/Oliwka nie wiedziała dlaczego. Wypytywała go dlaczego nie ma wcześniejszego lokaja. Odpowiadał, że on nic nie wie, przydzielili go do tego domu, to przyszedł. ![]() Dzwoniła do agencji. Oni stwierdzili, że nie stawił się u nich wczoraj. Do niego też dzwoniła - nie odbierał. ![]() Razem z Nerwusem doszli do wniosku, że najprawdopodobniej ją oszukał. Teraz się gdzieś ukrywa i czeka aż umrze. Wtedy zabierze połowę majątku rodziny Zmrok jako pełnoprawny małżonek. Ner powiedział, że nie odpuści tego i, że sam się za to zabierze. ![]() No i się zabrał. ![]() ![]() I dotrzymał obietnicy. ![]() ![]() ![]() Jednak pewnego, zimnego, grudniowego wieczora, siwa dama odeszła z tego świata po cholerę pijąc drink. Potrzebne jej bolące gardło? ![]() To był pierwszy powód, dla którego Nerwus wyprowadził się z miasta. ![]() Drugi powód. Biedny Nerwus. Lucjanek nie pozwala mu zmrużyć oka. ![]() Przeprowadził się z Kumkiem do małego domku na Malinowym Wybrzeżu (jeszcze myślę nad tą nazwą...). ![]() Tutaj zdjęcie wykonane przez napaloną pannę, której nie pozwala zasnąć cudowny tors Nerwusa. Tiaa, pakowało się w domku. ![]() Fazy w wannie. ![]() Wiedziałem, że to tylko kwestia czasu. Nerwus zakochał się w wampirce włoskiego pochodzenia. ![]() Chodzili na randki. Między nimi jest duża chemia. Aha, ta wampirka ma na imię Rose. ![]() Teraz można powiedzieć, że oni się BAARDZO kochają. ![]() ![]() Tak proszę państwa! ![]() ![]() ![]() ![]() Wydawać by się mogło, że to najzwyklejsze przygotowania do randki. Coś było jednak podejrzane. Ubrał NOWY garnitur?! Zwykle chodził na randki w codziennym. ![]() ![]() "...Rose, czy wyjdziesz za mnie?" ![]() Rose oczywiście się zgodziła. Marzyła o tym już od dawna. ![]() Nigdy nie żałują sobie pocałunków. ![]() ![]() Nerwus doszedł do wniosku, że skoro stracił połowę swojego życia u Lucjana i jego żony, to należy mu się rekompensata. Rose zamieni go w wampira po ślubie. Zostanie nieśmiertelny. __________________________________________________ ___ hmmm......... ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|