Pytanie do tych co zaliczyli już wszystkie misje. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby je zadać bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. A mianowicie jest taka misja gdzie trzeba turniej rycerski zorganizować, doszedłem do momentu gdzie odebrałem miecz i zbroję rycerską podarowaną od monarchy. I co dalej? Myślałem że na tym się skończy to zadanie i pojawi się następne a tu nie. Może ktoś wie jak wybrnąć z tej sytuacji? Bo utknąłem i tłukę się bez sensu po królestwie. Jak ten turniej zorganizować?
Z góry dzięki za pomoc.
Chodzi mi o misję "Zawody wojenne". Pomijając to łażenie na początku od króla do doradcy to potem jest coś takiego: przywitaj gości - przywitałem, następnie pomijając też parę elementów że trzeba się tam o coś wypytać ćwiczę tego swojego giermka, potem uczę go szermierki, w międzyczase dostaję info że mam do odebrenia jak wcześniej pisałem miecz i zbroję. I tutaj mam do wyboru odebrać ją osobiście lub wysłać giermka. Odbieram osobiście. Giermka wysyłam po narzędzia, spóźnia się więc idę po niego a tam jakiś fajfus go przekupuje. Rozmawiam z owym i tu pojawiają się dwie możliwości, wyzwać go na pojedynek lub utłuc na miejscu. Wyzywam go. Spotkamy się na turnieju mówi. I tu się kończy. Co mam dalej zrobić?
Wie ktoś? Ktokolwiek?
Ostatnio edytowane przez Wielebny : 01.04.2011 - 13:39
|