![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
żeby znaleźć misia trzeba usiąść na tronie, a żeby mieć barda trzeba wybudować karczmę
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Nastepne pytanko GDZIE ZNJADUJE SIE ŚWIETY DĄB !!!!!!
|
![]() |
![]() |
#144 | |||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szukałaś w lesie? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Gdzie można umyć medalion (w misji z medykiem)? Bo, kurczę, nie mam pomysłu. :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
tam gdzie jest klasztor piotreanski [nawet jak nie masz wybudowanego] jest takie wielkie drzewo, bibelotu szukaj w kwiatach
w miednicy, w trybie kupowania kupuj ;p
[img]http://i41.************/34tajvd.gif[/img] Ostatnio edytowane przez Nadine : 01.04.2011 - 13:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
Pytanie do tych co zaliczyli już wszystkie misje. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby je zadać bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. A mianowicie jest taka misja gdzie trzeba turniej rycerski zorganizować, doszedłem do momentu gdzie odebrałem miecz i zbroję rycerską podarowaną od monarchy. I co dalej? Myślałem że na tym się skończy to zadanie i pojawi się następne a tu nie. Może ktoś wie jak wybrnąć z tej sytuacji? Bo utknąłem i tłukę się bez sensu po królestwie. Jak ten turniej zorganizować?
Z góry dzięki za pomoc. Chodzi mi o misję "Zawody wojenne". Pomijając to łażenie na początku od króla do doradcy to potem jest coś takiego: przywitaj gości - przywitałem, następnie pomijając też parę elementów że trzeba się tam o coś wypytać ćwiczę tego swojego giermka, potem uczę go szermierki, w międzyczase dostaję info że mam do odebrenia jak wcześniej pisałem miecz i zbroję. I tutaj mam do wyboru odebrać ją osobiście lub wysłać giermka. Odbieram osobiście. Giermka wysyłam po narzędzia, spóźnia się więc idę po niego a tam jakiś fajfus go przekupuje. Rozmawiam z owym i tu pojawiają się dwie możliwości, wyzwać go na pojedynek lub utłuc na miejscu. Wyzywam go. Spotkamy się na turnieju mówi. I tu się kończy. Co mam dalej zrobić? Wie ktoś? Ktokolwiek? Ostatnio edytowane przez Wielebny : 01.04.2011 - 13:39 |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Wielebny : 01.04.2011 - 14:27 |
||
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich,
Dopiero zaczęłam grać i nie mam jeszcze wprawy, to pierwsza moja gra z serii simów. Doszłam do misji w której gram szpiegiem i królową. Królowa musi wypić eliksir przygotowany przez szpiega. Za pierwszym razem jak zrobiłam eliksir to miałam opcję żeby dostarczyć go królowej która go wypiła. Za jakiś czas dostałam znowu polecenie zrobienia eliksiru, ale już nie mam tej opcji i nie mogę jej ni jak dać. Mam go w wyposażeniu szpiega, ale jedyne co mogę zrobić to szpieg może go wypić. Ktoś tu pisał że przygotowując kompot w beczce jest opcja dodania czegoś do trunku. Sprawdziłam wszystkie dostępne beczki kupiłam nowe i nigdzie nie mam takiej opcji. Mogę tylko wypić sama, nalać do dzbanka albo podać wybranej osobie. Wybierając opcję podania danej osobie tylko mogę ją wybrać, nic więcej. Błagam o pomoc bo siedzę tam już od 2 dni |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
Hejka wszystkim,mam the Sims średnowiecze od wczoraj
i mam problem z misja,bo miałam wybrać wiedźmę lub czarnoksiężnika(jego wybralam) i miałam potem zadanie żebym go zachwyciła ale nie wiem jak to zrobić pomocy Pliska,nie wiem co mam zrobić poprostu utknełam. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|