12.04.2011, 09:51
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Opowiadamy jak sobie gramy
Witam po mojej długiej nieobecności. W sumie ciężko mówić o nieobecności, ponieważ często wpadałam, ale nie grałam, więc nie miałam, co pisać. Ostatnio jednak internet zaczął mi szwankować i zaczęłam znów grać.
Pamiętacie Arianę Dekson, która uwiodła męża i ojca Jessice Hinton - Jacoba? Myślę, że ciężko o niej zapomnieć. Otóż Ariana nie zmieniła swojego stylu życia, wciąż chodziła po knajpach w nadziei, że zostanie prawdziwą gwiazdą.
Podczas jednego ze swoich "spacerów" po mieście, Ariana spotkała Jessicę razem z dzieciakami. Jess napadła na nią, wygarnęła wszystkie winy, obrzuciła błotem i powiedziała, że się nie podda i odzyska swojego faceta. Było to niemałym zaskoczeniem, gdyż Jessica była raczej simką spokojną, typową kurą domową. Czyżby się zmieniła?
Zbulwersowana Ariana wybrała się znów do knajpy, gdzie spotkała syna swojej przyjaciółki - siostrzeńca Jacoba. Bardzo dobrze się razem bawili. Między nimi nawiązał się nawet mały flirt! Simka nie miała granic.
Jacob wkrótce dowiedział się o tym, ale nie zdradził tego Arianie. Zastanawiał się, co powinien zrobić. Sam udał się do Kujona, a tak ku swemu zaskoczeniu ujrzał Jessicę! Wyglądała i zachowywała się zupełnie inaczej. Coś podkusiło Jacoba, żeby opowiedzieć byłej żonie o swojej sytuacji, a ona zamiast wrogiego nastawienia, przytuliła sima i powiedziała, że zawsze może wrócić.
Jacob długo rozmyślał nad sytuacją, postanowił, że wróci do żony, ale najpierw posmakuje po raz ostatni życia z Arianą.
Jacob zniknął bez słowa następnego ranka. Ariana za to odkryła, że jest w ciąży i będzie musiała samotnie wychowywać dziecko. Uznała, że jej kariera runęła.. Jacob znów zamieszkał z Jessicą, odnowili małżeństwo i chcieli już zawsze być razem. Ich dzieci były już blisko dorosłości, a najstarszy syn - Bill wyprowadził się z domu. Postanowiłam zająć się teraz właśnie nim. Otóż poznał niesamowitą Irminę, silną, niezależną młodą simkę
Bill wyrósł na całkiem przystojnego młodzieńca. Zapragnął pracy w policji, to niezmiernie odważny sim
Młodzi początkowo zamieszkali ze sobą jako para przyjaciół, ale kto by wierzył w przyjaźń między simem, a simką? Bill do szaleństwa zakochał się w czerwonowłosej i chciał przeżyć z nią całe życie. Z oświadczynami trochę się pospieszył i niestety dostał kosza
Irmina widząc smutek w oczach ukochanego, postanowiła mu wynagrodzić swoją odmowę
Z tego wynagradzania Irmina zaszła w ciążę. Wtedy bez niczego zgodziła się poślubić Billa, wesele było huczne, niestety nie mam z niego zdjęć. Niedługo później na świecie pojawił się mały Filip.
Uwielbiam czytać Wasze historie, motywują mnie one do gry
|
|
|