![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam po mojej długiej nieobecności. W sumie ciężko mówić o nieobecności, ponieważ często wpadałam, ale nie grałam, więc nie miałam, co pisać. Ostatnio jednak internet zaczął mi szwankować i zaczęłam znów grać.
Pamiętacie Arianę Dekson, która uwiodła męża i ojca Jessice Hinton - Jacoba? Myślę, że ciężko o niej zapomnieć. Otóż Ariana nie zmieniła swojego stylu życia, wciąż chodziła po knajpach w nadziei, że zostanie prawdziwą gwiazdą. ![]() Podczas jednego ze swoich "spacerów" po mieście, Ariana spotkała Jessicę razem z dzieciakami. Jess napadła na nią, wygarnęła wszystkie winy, obrzuciła błotem i powiedziała, że się nie podda i odzyska swojego faceta. Było to niemałym zaskoczeniem, gdyż Jessica była raczej simką spokojną, typową kurą domową. Czyżby się zmieniła? ![]() Zbulwersowana Ariana wybrała się znów do knajpy, gdzie spotkała syna swojej przyjaciółki - siostrzeńca Jacoba. Bardzo dobrze się razem bawili. Między nimi nawiązał się nawet mały flirt! Simka nie miała granic. ![]() Jacob wkrótce dowiedział się o tym, ale nie zdradził tego Arianie. Zastanawiał się, co powinien zrobić. Sam udał się do Kujona, a tak ku swemu zaskoczeniu ujrzał Jessicę! Wyglądała i zachowywała się zupełnie inaczej. Coś podkusiło Jacoba, żeby opowiedzieć byłej żonie o swojej sytuacji, a ona zamiast wrogiego nastawienia, przytuliła sima i powiedziała, że zawsze może wrócić. ![]() Jacob długo rozmyślał nad sytuacją, postanowił, że wróci do żony, ale najpierw posmakuje po raz ostatni życia z Arianą. ![]() Jacob zniknął bez słowa następnego ranka. Ariana za to odkryła, że jest w ciąży i będzie musiała samotnie wychowywać dziecko. Uznała, że jej kariera runęła.. Jacob znów zamieszkał z Jessicą, odnowili małżeństwo i chcieli już zawsze być razem. Ich dzieci były już blisko dorosłości, a najstarszy syn - Bill wyprowadził się z domu. Postanowiłam zająć się teraz właśnie nim. Otóż poznał niesamowitą Irminę, silną, niezależną młodą simkę ![]() Bill wyrósł na całkiem przystojnego młodzieńca. Zapragnął pracy w policji, to niezmiernie odważny sim ![]() Młodzi początkowo zamieszkali ze sobą jako para przyjaciół, ale kto by wierzył w przyjaźń między simem, a simką? Bill do szaleństwa zakochał się w czerwonowłosej i chciał przeżyć z nią całe życie. Z oświadczynami trochę się pospieszył i niestety dostał kosza ![]() Irmina widząc smutek w oczach ukochanego, postanowiła mu wynagrodzić swoją odmowę ![]() Z tego wynagradzania Irmina zaszła w ciążę. Wtedy bez niczego zgodziła się poślubić Billa, wesele było huczne, niestety nie mam z niego zdjęć. Niedługo później na świecie pojawił się mały Filip. ![]() Uwielbiam czytać Wasze historie, motywują mnie one do gry ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|