View Single Post
stare 22.04.2011, 15:15   #443
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie

@jeee Bardowie powrocili ^^
Ok, to teraz znowu ja
Rodzina Paterson - Emma, znana dziennikarka w mieście postanowiła zbudować nowy, wiekszy dom. Zaoszczedziła ponad 100 tys simoleonów, więc mogła sobie na to pozwolić.

Pierwszy wspólny obiad w nowym domu

Miguel często zapraszał Anne i grał jej swoje nowe piosenki, specjalnie dla niej^^

Sława Miguela rosła w mgnieniu oka - jednocześnie znalazł szybko pracę w karierze muzycznej.

Gra graniem, ale o wygląd i kondycje tez trzeba dbać - jak mu poradził menadzer tak i zrobił.

Wbrew woli menadzera Miguel zareczyl sie, a takze zawarl malzenstwo z Anna - wiadomosc dzieki matce Miguel'a Emmie rozeszla sie po calym miescie. W jednej chwili stali sie najslawniejsza para mloda w twinbrook

Anna chcac pomoc ukochanemu, wziela sie za robienie drinkow - chce zostac wspaniala barmanka i zakupic swoj wlasny lokal, gdzie Miguel dawalby koncerty.

A teraz czas relaksu w przytulnym salonie

Super zdjecia ciekawe jak potocza sie losy simi wampirzycy ^^

A teraz ciag dalszy mojej rodzinki Troche sie tego nazbieralo
<wybaczcie, ze tyle zdjec, ale troooche sie tego nazbieralo>

Miguel rozmawia z swoim malenstwem jeszcze w brzuszku Anny.

Anna wziela sie za ksiazki o wychowywaniu dzieci...

...a w tym czasie Miguel gra sobie w rzutki w silownio-biurze xD

Niedosyc, ze Miguel gra w realu na gitarze, to jeszcze w trojwymiarze xD

Ooooo Anna zaczela rodzic!

I tak przyszla na swiat slodka Julia <mialam nadzieje na blizniaczki, ale T.T...>

Emma czyta ksiazki na swiezym powietrzu w swoim malym ogrodzie.

Poki jeszcze nie jest emerytka Emma postanowila sobie zrobic tatuaz.

Miguel bawi sie z malutka Julia.

Niestety tuz po ukonczonym tatuazu zadzwonil do Emmy telefon z wiescia o smierci jej meza - Wills'a.

Pierwsze spotkanie Anny z prawdziwym barem w klubie.

A tutaj starsza juz Julia z mamusia <matko O.O jaka ta Julia mi sliczna sie urodzila...nie moge sie na nia napatrzec...>

Julia jak wcina jedzonko w krzeselku.

A tutaj nauka mowienia.

Malenka Julia na rekach tatusia - dziecina byla oczkiem w glowie Miguel'a.

Miguel uczy Julie chodzic

"Przyszlem sie zatrudnic! Niech pani popatrzy z takimi miesniami bede swietnym strazakiem" xD

Pierwszy dzien w pracy jako strazak - naprawa alarmu <stwierdzil, ze koncertami nie wyzywi rodziny>

No tak....do gaszenia pozarow wszyscy biegna, ale zeby wziasc sie za woz strazacki to nie...ktos sie tym zajac musi :/

Pierwszy pozar Miguel'a. Calkiem dobrze mu poszlo

Ech....ychh...kurcze jednak nie ma sie tak dobrej kondycji jak sie myslalo xD

Anna wynosi swoje nowe drinki i wyglada na spoconego meza naprawiajacego jacuzzi w kapielowkach ;D mrrr

Julia na rekach dumnego tatusia Miguel'a.

Emma ugotowala swoje najlepsze danie - homar....tylko cus nie wyglada apetycznie O.o

@up, o dzieki ;D no mam sentyment do tego domku^^moja 1sza rodzina-wampirow tam mieszakala...a jak uda mi sie simke wyslac to podam

To czas na kolejne zdjecia:

"Jacie krece! To naprawde ja?!"

Julia w wieku szkolnego dziecka

Dziewczynka ma zapal do przedmiotow scislych - kocha gwiazdy, galaktyki i UFO.

Nawet Miguel nie potrafi pokonac coreczki w gry w szachy^^

Trzeba odzywic mozg by lepiej pracowal

Julia w swoim przerobionym pokoju - wszedzie gwiazdy, gwiazdy...

W szkole Julia byla prymuska. Miala ciekawsze tematy do rozmow niz zabawki, hustawki itd - niestety wiekszosc dzieci miala ja za kujonke i nie dogadywaly sie z Julia.

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 29.04.2011 - 14:26
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem