|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
@jeee Bardowie powrocili ^^
Ok, to teraz znowu ja ![]() Rodzina Paterson - Emma, znana dziennikarka w mieście postanowiła zbudować nowy, wiekszy dom. Zaoszczedziła ponad 100 tys simoleonów, więc mogła sobie na to pozwolić. ![]() Pierwszy wspólny obiad w nowym domu ![]() ![]() Miguel często zapraszał Anne i grał jej swoje nowe piosenki, specjalnie dla niej^^ ![]() Sława Miguela rosła w mgnieniu oka - jednocześnie znalazł szybko pracę w karierze muzycznej. ![]() Gra graniem, ale o wygląd i kondycje tez trzeba dbać - jak mu poradził menadzer tak i zrobił. ![]() Wbrew woli menadzera Miguel zareczyl sie, a takze zawarl malzenstwo z Anna - wiadomosc dzieki matce Miguel'a Emmie rozeszla sie po calym miescie. W jednej chwili stali sie najslawniejsza para mloda w twinbrook ![]() ![]() Anna chcac pomoc ukochanemu, wziela sie za robienie drinkow - chce zostac wspaniala barmanka i zakupic swoj wlasny lokal, gdzie Miguel dawalby koncerty. ![]() A teraz czas relaksu w przytulnym salonie ![]() ![]() Super zdjecia ciekawe jak potocza sie losy simi wampirzycy ^^A teraz ciag dalszy mojej rodzinki Troche sie tego nazbieralo<wybaczcie, ze tyle zdjec, ale troooche sie tego nazbieralo> Miguel rozmawia z swoim malenstwem jeszcze w brzuszku Anny. ![]() Anna wziela sie za ksiazki o wychowywaniu dzieci... ![]() ...a w tym czasie Miguel gra sobie w rzutki w silownio-biurze xD ![]() Niedosyc, ze Miguel gra w realu na gitarze, to jeszcze w trojwymiarze xD ![]() Ooooo Anna zaczela rodzic! ![]() I tak przyszla na swiat slodka Julia <mialam nadzieje na blizniaczki, ale T.T...> ![]() Emma czyta ksiazki na swiezym powietrzu w swoim malym ogrodzie. ![]() Poki jeszcze nie jest emerytka Emma postanowila sobie zrobic tatuaz. ![]() Miguel bawi sie z malutka Julia. ![]() Niestety tuz po ukonczonym tatuazu zadzwonil do Emmy telefon z wiescia o smierci jej meza - Wills'a. ![]() Pierwsze spotkanie Anny z prawdziwym barem w klubie. ![]() A tutaj starsza juz Julia z mamusia <matko O.O jaka ta Julia mi sliczna sie urodzila...nie moge sie na nia napatrzec...> ![]() Julia jak wcina jedzonko w krzeselku. ![]() A tutaj nauka mowienia. ![]() Malenka Julia na rekach tatusia - dziecina byla oczkiem w glowie Miguel'a. ![]() Miguel uczy Julie chodzic ![]() ![]() "Przyszlem sie zatrudnic! Niech pani popatrzy z takimi miesniami bede swietnym strazakiem" xD ![]() Pierwszy dzien w pracy jako strazak - naprawa alarmu <stwierdzil, ze koncertami nie wyzywi rodziny>![]() No tak....do gaszenia pozarow wszyscy biegna, ale zeby wziasc sie za woz strazacki to nie...ktos sie tym zajac musi :/ ![]() Pierwszy pozar Miguel'a. Calkiem dobrze mu poszlo ![]() ![]() Ech....ychh...kurcze jednak nie ma sie tak dobrej kondycji jak sie myslalo xD ![]() Anna wynosi swoje nowe drinki i wyglada na spoconego meza naprawiajacego jacuzzi w kapielowkach ;D mrrr ![]() Julia na rekach dumnego tatusia Miguel'a. ![]() Emma ugotowala swoje najlepsze danie - homar....tylko cus nie wyglada apetycznie O.o ![]() @up, o dzieki ;D no mam sentyment do tego domku^^moja 1sza rodzina-wampirow tam mieszakala...a jak uda mi sie simke wyslac to podam ![]() To czas na kolejne zdjecia: "Jacie krece! To naprawde ja?!" ![]() Julia w wieku szkolnego dziecka ![]() ![]() Dziewczynka ma zapal do przedmiotow scislych - kocha gwiazdy, galaktyki i UFO. ![]() Nawet Miguel nie potrafi pokonac coreczki w gry w szachy^^ ![]() Trzeba odzywic mozg by lepiej pracowal ![]() ![]() Julia w swoim przerobionym pokoju - wszedzie gwiazdy, gwiazdy... ![]() W szkole Julia byla prymuska. Miala ciekawsze tematy do rozmow niz zabawki, hustawki itd - niestety wiekszosc dzieci miala ja za kujonke i nie dogadywaly sie z Julia.
Ostatnio edytowane przez Vanitas : 29.04.2011 - 15:26 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|