Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 10.05.2011, 10:45   #718
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Master of Disaster Zobacz post
Może i krótki, ale za to całkiem ciekawy. Podobał mi się. Mei szantażowana? Cóż, akurat tego się nie spodziewałam, ale nie mogę powiedzieć, że jestem zdziwiona. Ciekawe, co dalej...
co dalej droga Kathy? Tym razem na 99% cię zadziwię
Cytat:
Napisał Extranjera Zobacz post
Jee! Nowy odcinek! Jak miło
Całkiem fajny. Mam wrażenie, że Emmanuele coś kombinuje... Ta reakcja na wiadomość, że Mei ma papiery. A tak w ogóle Li znów wychodzi obronną ręką, bo została zmuszona. Nie, ona już mnie totalnie wnerwiła, nawet mimo tego.
widzę, że nadal Em, jest tą złą no Mei wybroniła się, ale to jeszcze przecież nic nie znaczy :>
Cytat:
Napisał Nayi Zobacz post
Napiszę dłuższy komentarz jutro, wybacz.
ok, czekam
Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
W końcu się doczekaliśmy ! Szkoda, że tak krótko, ale rozumiem.
Od dawna czuję, że Em coś knuje, więc źle, że Marco powiedział jej, że to Mei ma wszystkie dowody. Nie zdziwiłabym się nawet, gdyby to ona stała za telefonami do czarnuli.
Colin i Alia, wiadomo, u nich bez zmian, zajęci sobą.
Z niecierpliwością czekam na akcję w kolejnym odcinku .
ty też czujesz, że Manuelka coś knuje?
Colin z Alią na razie bez zmian, ale obiecuję ci, że to się zmieni
Cytat:
Napisał Lexi Zobacz post
W końcu zabrałam się za przeczytanie tego fotostory i muszę powiedzieć, że wciągnęło mnie bardziej niż Vorg. Szkoda, że tak krótko. Ciesze się, że Li Mei jednak nie zbyła go na próżno, już myślałam, że to koniec Czekam z niecierpliwością na następny odcinek
no tak, Vorg jest trochę nudnawy, to wina tego, że nie mam pomysłu na dalszą rozpiskę ehh... no ale cieszę się, że mimo tego, przeczytałaś
co do Mei, to za niedługo rozwinie się ciekawa sytuacja, ale na razie nic nie zdradzę
Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
nie,nie,nieeeee!tak nie miało być :<
zabij Li i Manuelę (może jakiś babski pojedynek o faceta?),Marco sobie poradzi.
A już uwierzyłam,że Mei jest tą "złą" a jak Marcusowi coś się stanie,to cię znajdę!
Chryziu nie bój nic, wszystko będzie dobrze
Cytat:
Napisał Brutus Zobacz post
Wiedziałem, że Li coś kombinuje! No i proszę: szantażowana. Tylko przez kogo?
Biorąc pod uwagę postacie, które już występują, przychodzą mi na myśl: Em i matka Li.
Em coś knuje, to pewne, więc dlaczego nie to?
Matka Li jest wariatką a nigdy nie wiadomo co takim przyjdzie do głowy.
A co do postaci, które jeszcze nie występują, to myślę, że może to być jakiś człowiek Dantego, który ma w tym interes, bo wtedy też pójdzie siedzieć...
Odcinek super. Czekam na kolejne.
widzę, że Em, jest podejrzana przez większość z was
nie mogę powiedzieć o kogo chodzi, no ale mogę za to powiedzieć, że żadnej nowej postaci nie planuję tu wprowadzać
w końcu jeszcze raptem kilka odcinków i koniec BR nie?

dzięki za komenty i czekam na więcej