![]() |
#711 |
Reputacja: 26
|
![]()
Może i krótki, ale za to całkiem ciekawy. Podobał mi się. Mei szantażowana? Cóż, akurat tego się nie spodziewałam, ale nie mogę powiedzieć, że jestem zdziwiona. Ciekawe, co dalej...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#712 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jee! Nowy odcinek! Jak miło
![]() Całkiem fajny. Mam wrażenie, że Emmanuele coś kombinuje... Ta reakcja na wiadomość, że Mei ma papiery. A tak w ogóle Li znów wychodzi obronną ręką, bo została zmuszona. Nie, ona już mnie totalnie wnerwiła, nawet mimo tego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |||||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napiszę dłuższy komentarz jutro, wybacz. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#714 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
W końcu się doczekaliśmy
![]() Od dawna czuję, że Em coś knuje, więc źle, że Marco powiedział jej, że to Mei ma wszystkie dowody. Nie zdziwiłabym się nawet, gdyby to ona stała za telefonami do czarnuli. Colin i Alia, wiadomo, u nich bez zmian, zajęci sobą. ![]() Z niecierpliwością czekam na akcję w kolejnym odcinku ![]()
![]() |
#715 |
|
![]()
W końcu zabrałam się za przeczytanie tego fotostory i muszę powiedzieć, że wciągnęło mnie bardziej niż Vorg. Szkoda, że tak krótko. Ciesze się, że Li Mei jednak nie zbyła go na próżno, już myślałam, że to koniec
![]() ![]()
![]() |
#716 |
Guest
|
![]()
nie,nie,nieeeee!tak nie miało być :<
zabij Li i Manuelę (może jakiś babski pojedynek o faceta?),Marco sobie poradzi. A już uwierzyłam,że Mei jest tą "złą" ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
|
![]()
Wiedziałem, że Li coś kombinuje! No i proszę: szantażowana. Tylko przez kogo?
Biorąc pod uwagę postacie, które już występują, przychodzą mi na myśl: Em i matka Li. Em coś knuje, to pewne, więc dlaczego nie to? Matka Li jest wariatką a nigdy nie wiadomo co takim przyjdzie do głowy. A co do postaci, które jeszcze nie występują, to myślę, że może to być jakiś człowiek Dantego, który ma w tym interes, bo wtedy też pójdzie siedzieć... Odcinek super. Czekam na kolejne.
![]() |
#718 | ||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ok, czekam ![]() Cytat:
![]() Colin z Alią na razie bez zmian, ale obiecuję ci, że to się zmieni ![]() Cytat:
![]() co do Mei, to za niedługo rozwinie się ciekawa sytuacja, ale na razie nic nie zdradzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mogę powiedzieć o kogo chodzi, no ale mogę za to powiedzieć, że żadnej nowej postaci nie planuję tu wprowadzać ![]() w końcu jeszcze raptem kilka odcinków i koniec BR nie? ![]() dzięki za komenty i czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
|
![]()
Świetny odcinek, jak zawsze
![]() Napewno specjalnie zrobiłaś taką przerwę, bo zaostrza apetyty ![]() Czekam na dalej, i nie mogę się doczekać.
![]() |
#720 |
|
![]()
Aleś wszystkich zaskoczyła Ty podstępna, niedobra, ruda dziewucho
![]() Tego to się przecież nikt nie spodziewał. Tak wszystkich zwodziłaś i już chyba tylko nieliczni trwali w przekonaniu, że Mei jest jednak dla Marco stworzona. Jak sama wiesz też miałam inne przypuszczania. Element zaskoczenia nawet nie sprawił, że czuję się zawiedziona, wręcz przeciwnie - szykuje się szczęśliwe zakończenie (chociaż pewnie po drodze sporo namieszasz w życiu bohaterów ![]() Bardzo cieszę się, że nie porzuciłaś tego FS ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|