Cytat:
Napisał Kamis
No super, warto było czekać 
Ciekawe, ciekawe co Em kombinuje, ale sobie moment na przerwanie odcinka znalazłaś 
|
no musiałam, chociaż jak tak teraz patrzę, to mogłam nie obcinać kolejnej sceny, bo kolejny odcinek wypadł trochę dłuższy niż się spodziewałam
Cytat:
Napisał lidia
Póki co jest chyba 11 komentarzy + mój i 12.
O Twoim FS dowiedziałam się z konkursu "Zamrożone Irysy".
Byłam ciekawa jakie to FS jest tak dobre, że na jego podstawie jest taki ważny konkurs.
|
cieszę się, jak zwykle zresztą, że zyskałam nowego czytelnika

nie wiem czy to FS jest takie dobre, ale jest mi miło, że Tobie się podoba
Cytat:
Napisał lidia
Drugi wkurzający element to to, że świrnięta matka Li ma na imię Lidia. Nie wybaczę Ci tego!
|
ojej

imię nie było zamierzone, uwierz
Cytat:
Napisał lidia
Natomiast bardzo podobała mi się postać Dantego(!). Był taki wredny i taki (nie)przystojny. Na screenach miał dziwny nos... Dodawało mu to uroku.
|
hehe, no tego się nie spodziewałam, że Dante się komuś spodoba
Cytat:
Napisał lidia
Jeśli chodzi o powód zerwania Li i Marco:
Ja w przeciwieństwie do reszty, na samym początku myślałam o szantażu, a dopiero później o ciąży... Po tej rozmowie Lidii (!) z ojcem Li oczywiście.
|
w tej kwestii jeszcze się troszkę bardziej pogmatwa, no ale to wyjdzie już niedługo
Cytat:
Napisał lidia
(Tylko BŁAGAM nie strzel jakiejś gafy typu "łuszko"!!!)
|
hehe, nie no tak źle to ze mną nie jest
Cytat:
Napisał Nayi
W sumie to nie wiem kto mnie bardziej irytuje, Mei czy Emmanuel. Najlepiej żeby obie gdzieś tam zmarły, dla Marco zrobisz kobietę idealną...
Druga sprawa - fajnie by było, gdyby między Alią i Colinem było coś więcej. ^^
Podobało mi się, a komentarz wyszedł krótki, niestety. No to, życzę tych 16 komentarzy. 
|
hmm... no zakończenie już mam, więc myślę, że chociaż po części cię zadowolę

jeśli chodzi o Colina i Alię, to już niedługo wydarzy się coś ciekawego
dzięki ślicznie, odcinek mam napisany, zdjęcia zrobione, tylko trzech komentów brak

ale od razu jak będą, to wstawiam następną część