![]() |
#722 | ||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
namieszam jeszcze i to bardzo, bardzo dużo ![]() a jeśli chodzi o zakończenie to którejś z par szykuję dobre, a którejś złe :> ogólnie już postanowiłam jak się skończy to FS i niestety lub (stety dla niektórych) zdania nie zmienię ![]() będzie na pewno kilka osób które zechce mnie zlinczować ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jeśli już chodzi o Em... hmm, mogę tylko zdradzić, że na pewno wszystkich zaskoczę ![]() oj warto poczekać na ten rozwój wydarzeń, bo wyjdzie coś ciekawego ![]() a następny odcinek w nadchodzący poniedziałek (o ile będzie te 16 komentarzy ^^)
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
|
![]()
Musi być
![]() No super, warto było czekać ![]() Ciekawe, ciekawe co Em kombinuje, ale sobie moment na przerwanie odcinka znalazłaś ![]() Nie mogę się doczekać na następny odcinek ![]()
![]() |
#724 |
|
![]()
Póki co jest chyba 11 komentarzy + mój i 12.
O Twoim FS dowiedziałam się z konkursu "Zamrożone Irysy". Byłam ciekawa jakie to FS jest tak dobre, że na jego podstawie jest taki ważny konkurs. ****** Pierwsze to co mnie zirytowało, to fakt, że piszesz tak ciekawie i nigdy Ci nie dorównam. Drugi wkurzający element to to, że świrnięta matka Li ma na imię Lidia. Nie wybaczę Ci tego! Następna sprawa przyszła nieco później - mianowicie Chris. Jak można być tak bezdusznym. No i Manuel. Och jak jej nie lubię! Natomiast bardzo podobała mi się postać Dantego(!). Był taki wredny i taki (nie)przystojny. Na screenach miał dziwny nos... Dodawało mu to uroku. **** Jeśli chodzi o powód zerwania Li i Marco: Ja w przeciwieństwie do reszty, na samym początku myślałam o szantażu, a dopiero później o ciąży... Po tej rozmowie Lidii (!) z ojcem Li oczywiście. **** Nie zwracam uwagi na Twoje literówki i interpunkcję. Ważne by mi się podobało. (Tylko BŁAGAM nie strzel jakiejś gafy typu "łuszko"!!!) **** Punktacja: - 10 za Lidię + 5 za Dantego - 1 za Emauel + 10 za Fabułę + 10 za Alię i Colina Czyli: 24/30... Ale dodam jeszcze ze... 6 za moje uzależnienie od FS Więc 30/30 Pozdrawiam, Lidia. Ostatnio edytowane przez Krimii : 14.05.2011 - 12:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Guest
|
![]()
Miałam napisać komentarz wcześniej, ale nie znalazłam czasu, moje 'jutro' przekształciło sie w 'za kilka dni'.
W sumie to nie wiem kto mnie bardziej irytuje, Mei czy Emmanuel. Najlepiej żeby obie gdzieś tam zmarły, dla Marco zrobisz kobietę idealną... Druga sprawa - fajnie by było, gdyby między Alią i Colinem było coś więcej. ^^ Podobało mi się, a komentarz wyszedł krótki, niestety. No to, życzę tych 16 komentarzy. ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | ||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem czy to FS jest takie dobre, ale jest mi miło, że Tobie się podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe, nie no tak źle to ze mną nie jest ![]() Cytat:
![]() jeśli chodzi o Colina i Alię, to już niedługo wydarzy się coś ciekawego ![]() dzięki ślicznie, odcinek mam napisany, zdjęcia zrobione, tylko trzech komentów brak ![]() ale od razu jak będą, to wstawiam następną część ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
|
![]()
Weźcie ludzie, jeszcze tylko 2 komentarze ;c
A więc, ze mnie musi być niezły leń, bo czytam na bieżąco, a dopiero teraz komentuję. Ogółem twoje FS jest moim ulubionym na tym forum i w ogóle wszędzie. Przechodząc do ostatniego odcinka; PLUSY +Colin i Alia ![]() +a więc to szantaż, tak też myślałam ; ) (taa, jasne) +reakcja Em, na wieść o papierach pogrążających Dantego - coś się kroi! chyba MINUSY -Em i Marco -krótki ;c Może Alia w ciąży? ![]()
![]() |
![]() |
#728 |
Guest
|
![]()
Odcinek fajny, krótki, nie zauważyłam go.
Ja tam i tak wolę Em. niż li mei. HAHA (jestem ZŁA) Li Mei jest taka, jakby to powiedzieć taka za bardzo już nudna. Myśli, że świat tylko koło niej się kręci. Dla mnie jak zawsze byłoby 10/10 JEDNAK za krótszy odcinek dam 9,5/10 Hahaha ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | ||
|
![]() Cytat:
![]() faktycznie taki mały "lenik" z ciebie ale wybaczam ![]() hehe, nie akurat tutaj nie trafiłaś ![]() Cytat:
![]() co do Mei to ja już się nie wypowiadam, bo jeszcze się wygadam ![]() dzięki dziewczyny za komenty ![]() no to jeszcze jeden i macie odcinek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
|
![]()
Oj, rudzielec nie bądź zła i wrzucaj! Już chyba nie wytrzymamy bez tej obiecanej akcji
![]() Jak nie ciąża, to albo zerwą (mam nadzieje że nie!), albo zamieszkają razem, przez tą wredną wiedźmę matkę Li i Ali, ale w tym wypadku się ucieszę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|