Cytat:
Napisał Alyson
Nie wiem czemu ale klikajac na byle jakiego sima mam tylko opcje bitwa na poduszki i daj prezent... Reszta mi nie dziala. Wie ktos o co chodzi? ;s
|
Nie pobierałaś ostatnio jakiś modów? Ja pobrałam i w ogóle nie miałam interakcji na simach.
Cytat:
Napisał sezam27
Dlaczego gdy chcę by simowie robili bara bara pod prysznicem to nie ma takiej opcji bo ,,na parceli musi być romantycznie zaintersowana osoba''. Przecież są mężem i żoną.
|
To nic, że są małżeństwem - jeśli nie spędzają dużo czasu ze sobą i nie rozmawiają, to ich miłość wygasa.
Cytat:
Napisał Nadine
hejhej, mam pytanie, moj sim wszedl w doroslosc i ma kryzys wieku sredniego :o w opisie tego nastrojnika jest napisane, ze spelnil zero pragnien wieku sredniego, gdzie moge znalezc te pragnienia? :> one sie wyswietlaja tam gdzie normalne pragnienia, czy cos?
|
Te pragnienia są na takim ni to czerwonym, ni to różowym tle. Jak je wybierzesz, to nie można ich anulować, aż do zakończenia kryzysu. Jeśli ich nie spełnisz, to sim gorzej ten kryzys przechodzi. Podobnie mają nastolatki w okresie buntowniczym.