![]() |
#161 |
Reputacja: 11
|
![]()
Impreza piżamowa jest także dla nastolatków, nawet pragnienie takie się pojawia.
Co do wymyślonego przyjaciela to skoro rzekomo rośnie razem z dzieckiem, to jeśli dziecko jest w wieku szkolnym, a wp nadal wielkości berbecia to już tak zostanie? Czy to bug? A może trzeba robić dziecku urodziny z tortem żeby wp dorósł razem z nim? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czemu ale klikajac na byle jakiego sima mam tylko opcje bitwa na poduszki i daj prezent... Reszta mi nie dziala. Wie ktos o co chodzi? ;s
![]() Ostatnio edytowane przez FakeYourDeath : 04.06.2011 - 10:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
|
![]()
Nie mam jeszcze gry ale zastanawiam się czy kupić.
Czy może mi ktoś powoli i dokładnie jak małemu dziecku wytłumaczyć o co chodzi z nieistniejącym przyjacielem i co on robi i co trzeba z nim robić (w sensie, że karmić?!) @Ilona-polecam ten temat http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60437 ,przeczytaj go dokładnie,a potem zdecydujesz czy kupisz grę.Ten temat tutaj nie jest do tego odpowiedni Ostatnio edytowane przez Ilona : 04.06.2011 - 12:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
A klikasz wczesniej "przywitaj sie" ? Tez tak mi sie zdawalo, jak chcialam z jakims simem cos milego zrobic, potem zobaczylam, ze jest interakcja przywitania, i dopiero po niej pojawia sie wiecej opcji. Jesli to nie to, to przepraszam, ze nie moge pomoc!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]()
No klikalam na przywitaj sie i niestety dalej to samo :/ Juz nie wiem co robic. Ale dziekuje za checi mrufka :p
![]() |
#166 |
|
![]()
No to moi nastolatkowie maja tylko impreze dla nastolatkow... co zrobic?
instaluje simsy od nowa, mam nadzieje, ze to pomoze i bede mogla zrobic impreze w pizamach
http://pl.thesims3.com/mypage/Dorcia1988 http://www.thesimsresource.com/members/Lady_Angel88 Ostatnio edytowane przez Lady88 : 04.06.2011 - 14:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
powiedziałby mi ktoś jak zrobić by emeryci mogli chodzić z laską?
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Za szybko tą reinstalację gry robicie... Wystarczy czasami wyczyścić cache gry, lub zmienić nazwę katalogu Simsów w Documents and Settings, żeby gra utworzyła swoje pliki od nowa. Wtedy myśli, że jest od nowa zainstalowana.... Ja się z reinstalacjami nie śpieszę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
|
![]()
musisz wziac ja do wyposazenia
![]() |
#170 |
|
![]()
mrakad133, włóż emerytowi do plecaka.
Moja parka dostała pocztą lalkę Chuckie dla ich noworodka. To co zrobić, żeby to coś zaczęło działać? Nie chcę ożywiać lalki, tylko, żeby działała jako ten WP. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|