Cytat:
Napisał lizzielovesit
Hehe, no akcja siuę znowu coraz bardziej rozkreca, kurcze, muszę chyba znów zacząc nie czytac kilka miesięcy, a potem nadrabiać kilka odcinków, a nie przeżywać te okropne, dłużące sie okresy czasu 
|
lepiej tego nie praktykuj lizzie, bo za kilka miesięcy już nie będziesz miała co czytać

jeszcze 4 odcinki zostały

(chyba cztery, tak orientacyjnie napisałam

)
Cytat:
Napisał i<3nyc
przeczytałam wszystkie odcinki. na początku było ciekawie. momentami akcja mnie zaskakiwała, ale gdy zaczęłaś prawie przy każdym odcinku opisywać te sceny łóżkowe, to zaczęło mnie już nudzić a nawet drażnić.
|
no tak, na początku w ogóle to miało być trochę inaczej niż opisałam to w późniejszych odcinkach, no ale było minęło

wiem, wiem, rozpisałam się z tym łóżkiem, ale właśnie wtedy brakowało mi pomysłu na akcję, więc się troszkę zapędziłam
Cytat:
Napisał i<3nyc
Marco był na początku fajnym, ciekawym charakterem, a później zrobiłaś z niego takie trochę 'ciepłe kluchy'.
|
sama nad tym ubolewam :/ nie wiem nawet kiedy zmieniłam Marco w takie "chodzące masło", no ale teraz już tego nie cofnę, trochę za późno, żeby go z powrotem całkowicie odmienić, jednakże nie jest to niemożliwe w jakimś stopniu

po tym co wydarzy sie w następnym odcinku, Marco wróci częściowo do poprzedniego charakteru
Cytat:
Napisał i<3nyc
i ogólnie rzecz biorąc widać że zaczyna brakować Ci lekko pomysłu na rozwój akcji. przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie.
podsumowując fajnie się to czyta, ale bardzo męczące jest czytanie opisu kolejnej sceny łóżkowej czy tego jak się bohaterowie wzajemnie pociągają.
|
pomysłu na rozwój akcji nie brakuje, mam już napisany odcinek do przodu i mniej więcej wiem, jak to się do końca potoczy, mam tylko wątpliwości czy dobrze zrobię jeśli zakończę to FS tak jak planuję...
co do scen łóżkowych, to już ich nie będzie, dużo dialogów i wyjaśnień się szykuje, oraz kilka opisów uczuć bohaterów, mam nadzieję, że będzie się lekko czytać
Cytat:
Napisał Angella
Po pierwsze: a ja na przekór wszystkiemu I TAK lubię Em.
|
sama Em jest dosyć ciekawą postacią, ma pełno tajemnic, których w tym FS raczej nie poznacie (no poza jedną, której rozwiązanie już niedługo!

, mooooże kiedyś, jeśli uda mi się napisać to co zaplanowałam, ale do tego daleka droga

mnie tez ona intryguje, chciałam bardziej rozwinąć jej rolę, niestety, nie wyszło
Cytat:
Napisał Angella
Po drugie: mnie się wydaje, że porwanie Em. a zabicia wujka (czy tam dziadka i tak to jedno i to samo) nie było ze sobą powiązane
|
czy jest powiązane, czy nie wyjdzie już niebawem
Cytat:
Napisał Angella
Po trzecie: nie bawię się w zgadywanie kto to, bo i tak pozapominałam kto jest kim
|
no i prawidłowo, po co sobie zawracać głowę, skoro już niedługo i tak wyjdzie o co kaman
Cytat:
Napisał Angella
Czekamy na następny odcinek. !
|
no właśnie, odcinek już już jutro, bonusa na razie nie będzie, bo nie mam czasu żeby dokończyć pisać, a następna część już napisana, więc tylko foty pstryknąć i mogę wstawić, więc szykujcie się jutro na odcinek