|
|
#11 | ||||||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() jeszcze 4 odcinki zostały (chyba cztery, tak orientacyjnie napisałam )Cytat:
![]() wiem, wiem, rozpisałam się z tym łóżkiem, ale właśnie wtedy brakowało mi pomysłu na akcję, więc się troszkę zapędziłam Cytat:
![]() po tym co wydarzy sie w następnym odcinku, Marco wróci częściowo do poprzedniego charakteru Cytat:
co do scen łóżkowych, to już ich nie będzie, dużo dialogów i wyjaśnień się szykuje, oraz kilka opisów uczuć bohaterów, mam nadzieję, że będzie się lekko czytać ![]() sama Em jest dosyć ciekawą postacią, ma pełno tajemnic, których w tym FS raczej nie poznacie (no poza jedną, której rozwiązanie już niedługo! , mooooże kiedyś, jeśli uda mi się napisać to co zaplanowałam, ale do tego daleka droga mnie tez ona intryguje, chciałam bardziej rozwinąć jej rolę, niestety, nie wyszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie, odcinek już już jutro, bonusa na razie nie będzie, bo nie mam czasu żeby dokończyć pisać, a następna część już napisana, więc tylko foty pstryknąć i mogę wstawić, więc szykujcie się jutro na odcinek
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|