![]() |
#11 | ||
Reputacja: 26
|
![]()
OK, to ja zacznę od wytknięcia tego, co mi się najbardziej rzuciło w oczy:
Cytat:
OK, co do treści - poza tym, że w sumie nie jestem już wkurzona na Mei ( ![]() ![]() Co do Dante'go... a co tam mówić, może ma jakieś ludzkie odruchy, gestapowcy i im podobni też mieli - i tak go nie cierpię. Ze złośliwą satysfakcją przyznam, że nie jest zbyt urodziwy (no co?), ale to raczej przez całokształt - niektórym do twarzy z garbatym nosem ![]() Em - kurczę, chyba poza jej ojcem... no, i może Maxem... e, nie będę kombinować, reszty nie znam. Tak czy inaczej, ona i Dante to jacyś psychopaci, zatem - parafrazując teksty z Sama i Maxa*: "Zamknijcie ich i wyrzućcie więzienie (...) zanim nas wszystkich pozabijają!" Aha, oczywiście muszę przyznać, że też lubię Colina, więc niech lepiej Alia go nie skrzywdzi <groźba w oczach>. Cytat:
Uff.... sporo napisałam, to już chyba wszystko. Mam przeczucie, ze wena mi wraca, lepiej pomyślę nad moim FS, choć nie jest nawet w połowie tak ciekawe, jak to. *sezon pierwszy; gra przygodowa produkcji Telltale Games. Serialu coś nie mogę dorwać... |
||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 181 (0 użytkownik(ów) i 181 gości) | |
|
|