![]() |
#781 |
Reputacja: 10
|
![]()
No proszę. Mroczna przeszłość Em. To było do przewidzenia, że ta dziewczyna miała jakiś ciemne interesy, ale że ona z Chrisem? Tego się nie spodziewałem. (Chociaż miałem rację, że Chris jeszcze się w tym wszystkim pojawi
![]() Co do porywacza, to teoria Li jest całkiem sensowna, chociaż prawdopodobnie jest nieprawdziwa. Em, jako że to wszystko uknuła a jednocześnie chciała być z Marco porwała sama siebie. Wiem, trochę bez sensu, ale trzyma się kupy. co do Dantego, to wiedziałem, że wydostanie się z więzienia. Co to byłoby z FS bez niego? ![]() Co do Alii i Colina, to szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to. Niech najlepiej wyjadą gdzieś do Ameryki i zaczną wszystko od nowa. Tu zaczyna się robić dla nich za ciasno. Trochę głupio, że Alia nie kocha Colina, ale mam nadzieję, że do się zmieni. Mam też nadzieję, że matka Li się dowie o tym, że Alia jest z Colinem, bo chciałbym zobaczyć jej reakcję ![]()
|
![]() |
#782 |
Guest
|
![]()
Haha, Alia jest mistrzowska
![]() ![]() No i oczywiście odcinek genialny jak zawsze |
![]() |
![]() |
#783 |
|
![]()
Ale się pokomplikowało. Emanuelle od początku była dla mnie podejrzana i miałam rację... mroczne interesy, no proszę, proszę. A w to, że Alia nie kocha Collina nie wierzę . Na pewno go kocha, tylko nie dopuszcza do siebie tej myśli. Odcinek genialny, jak zawsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Guest
|
![]()
Odcinek genialny, jak wszystkie.
I... jak już skończysz to FS ( ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
|
![]()
A zatem Em nie jest jednak grzeczną dziewczynką
![]() Li staro wygląda w krótkich włosach ![]() Alia jest durna i tyle, od początku jej nie lubiłam, a teraz jej sympatycy poznali jej prawdziwe oblicze. Jeśli chodzi o wizytę Colina w toalecie, to strażnik najpierw powinien te toaletę sprawdzić, a zatem: czy nie ma właśnie otwartego ona, jakiejś broni gdzieś specjalnie pozostawionej. No i po tym powinien rozkuć więźnia. Tak przynajmniej jest zwykle na filmach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |||||||||||||||||||||||
|
![]()
widzę, że nazbierało się trochę tych komentarzy w czasie kiedy mnie nie było
![]() no to już, szybko odpowiadam ![]() Cytat:
![]() no i mogę powiedzieć, że fabuła jeszcze bardziej się popląta, szczególnie po następnym odcinku szczena niektórym opadnie ![]() Cytat:
![]() (gdzieś tam niżej już o tym wspomniałam ![]() wiedziałam ![]() Cytat:
![]() ![]() choćby się skały zesrały ( ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i w sumie nie wiem sama, czemu nawet Mei, się czepiła Alii, że jest za młoda na bara -bara z Colinem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i tekst z więzieniem wymiata ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi się tam podoba, a skoro wena wraca to bierz się za pisanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do śmierci wuja Lamberta, to zdradzę tylko, że Dante nie zabił go przez to więzienie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
miałeś rację, że Chris się w tym wszystkim jeszcze pojawi ![]() i nie tylko z tym miałeś rację ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() haha, biedna staruszka, skończyłaby w grobie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i fakt, znając mnie to przyszykowałam coś ekstra ![]() Cytat:
![]() cały czas chciałam, żeby odegrała czarny charakter, no i udało się ![]() chociaż na początku chciałam, żeby jej znajomość z Marco, przebiegła trochę inaczej, no ale sposób w jaki miało to być, zachowam dla siebie, może mi się przyda ![]() co do Alii natomiast, to muszę powiedzieć, że zagubiła się we własnych poczynaniach i uczuciach, no i na dodatek nie ma tyle odwagi co Mei, jak sama powiedziała, nie mogłaby uciec z Colinem, no i boi się matki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i podstawowe pytanie: kto to będzie miał siłę czytać? ![]() Cytat:
![]() musisz ją zrozumieć, sporo przeszła dziewucha w ostatnim czasie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no moi kochani czytacze, ma ruda łepetynka jest zadowolona z liczby komentów, niedługo bonus ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
|
![]()
Hehe, no akcja siuę znowu coraz bardziej rozkreca, kurcze, muszę chyba znów zacząc nie czytac kilka miesięcy, a potem nadrabiać kilka odcinków, a nie przeżywać te okropne, dłużące sie okresy czasu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Reputacja: 11
|
![]()
przeczytałam wszystkie odcinki. na początku było ciekawie. momentami akcja mnie zaskakiwała, ale gdy zaczęłaś prawie przy każdym odcinku opisywać te sceny łóżkowe, to zaczęło mnie już nudzić a nawet drażnić. Marco był na początku fajnym, ciekawym charakterem, a później zrobiłaś z niego takie trochę 'ciepłe kluchy'. i ogólnie rzecz biorąc widać że zaczyna brakować Ci lekko pomysłu na rozwój akcji. przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie.
podsumowując fajnie się to czyta, ale bardzo męczące jest czytanie opisu kolejnej sceny łóżkowej czy tego jak się bohaterowie wzajemnie pociągają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Guest
|
![]()
Helloł . !
Dawno mnie tu nie było, ale już nadrobiłam. Po pierwsze: a ja na przekór wszystkiemu I TAK lubię Em. Po drugie: mnie się wydaje, że porwanie Em. a zabicia wujka (czy tam dziadka i tak to jedno i to samo) nie było ze sobą powiązane Po trzecie: nie bawię się w zgadywanie kto to, bo i tak pozapominałam kto jest kim Czekamy na następny odcinek. ! |
![]() |
![]() |
#790 | ||||||
|
![]() Cytat:
![]() jeszcze 4 odcinki zostały ![]() ![]() Cytat:
![]() wiem, wiem, rozpisałam się z tym łóżkiem, ale właśnie wtedy brakowało mi pomysłu na akcję, więc się troszkę zapędziłam Cytat:
![]() po tym co wydarzy sie w następnym odcinku, Marco wróci częściowo do poprzedniego charakteru Cytat:
co do scen łóżkowych, to już ich nie będzie, dużo dialogów i wyjaśnień się szykuje, oraz kilka opisów uczuć bohaterów, mam nadzieję, że będzie się lekko czytać ![]() sama Em jest dosyć ciekawą postacią, ma pełno tajemnic, których w tym FS raczej nie poznacie (no poza jedną, której rozwiązanie już niedługo! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie, odcinek już już jutro, bonusa na razie nie będzie, bo nie mam czasu żeby dokończyć pisać, a następna część już napisana, więc tylko foty pstryknąć i mogę wstawić, więc szykujcie się jutro na odcinek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|