Temat: Pokuta
View Single Post
stare 13.07.2011, 20:40   #5
Vipera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pokuta

Cytat:
Napisał Searle
Za intubowany i zabandażowany tak, że trudno było go rozpoznać - to się chyba pisze razem
Też mi się tak wydawało, ale program mi to poprawił, także zostawiłam z tego względu, że nie byłam pewna. Język polski to trudny język [/quote]

Cytat:
Napisał Searle
Dziwię się, że usunęłaś post Gejowniczka i że nie potrafisz przyjąć krytyki.
Przykro mi, ale muszę cię rozczarować - nie ja usunęłam jego post, zrobił to któryś z modów, juz nie wnikam w to. I jestem bardzo ciekawa, gdzie widzisz to, że niby nie umiem przyjąć krytyki?
Wybacz, ale nie przejmuję się tym, że komuś nie podobają się moje simy, bo każdy ma inny gust. Mnie też nie podobają się simy z połowy FS na tym forum, ale tego nie piszę bo po co? Tu nie chodzi o to, że bohater ma być cudowny, bo ludzie nie są idealni, każdy wygląda inaczej, jeden jest piękny, a inny jest obleśny, taka genetyka. Poza tym, to nie jest dział do oceny wyglądu sima tylko treści FS, ew całokształtu zdjęć, a że koleś wyskakuje mi na wstępie, że faceci wyglądają tak siak i owak, no to przepraszam bardzo... to jest post nie na temat i nie ma się co dziwić, że został przez moda usunięty.
Mogłabyś się oburzyć jeśli zbluzgałabym Gejowniczka za to, że uważa moje FS za nudne, ale nie zrobiłam tego, więc o czym my w ogóle rozmawiamy? I niczego nie brałam do siebie, nie mam czternastu lat, wiem co mnie interesuje, jaki komentarz chciałabym zobaczyć (opinię na temat tekstu, przebiegu akcji itp) i na jaką opinię zwrócić uwagę.
Zajmuję się pisaniem na poważnie i zdjęcia są dla mnie tylko dodatkiem, bo wiem, że bez nich nikt nic czytać nie będzie.
Tyle w temacie z mojej strony.

Cytat:
Napisał Master of Disaster
Zdaje mi się, że z góry zakłada, że Lucek mówi prawdę, co jeśli kłamie? Naprawdę, jakoś nie będzie mi go specjalnie żal, jeśli JEGO spotka coś złego.
I słusznie, tak myśli większość ludzi, ale nie wszystko może być zawsze cudowne, bo byłoby nudno i nierealnie.

Dziękuję za komentarze