|
![]() |
#1 | |||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wybacz, ale nie przejmuję się tym, że komuś nie podobają się moje simy, bo każdy ma inny gust. Mnie też nie podobają się simy z połowy FS na tym forum, ale tego nie piszę bo po co? Tu nie chodzi o to, że bohater ma być cudowny, bo ludzie nie są idealni, każdy wygląda inaczej, jeden jest piękny, a inny jest obleśny, taka genetyka. Poza tym, to nie jest dział do oceny wyglądu sima tylko treści FS, ew całokształtu zdjęć, a że koleś wyskakuje mi na wstępie, że faceci wyglądają tak siak i owak, no to przepraszam bardzo... to jest post nie na temat i nie ma się co dziwić, że został przez moda usunięty. Mogłabyś się oburzyć jeśli zbluzgałabym Gejowniczka za to, że uważa moje FS za nudne, ale nie zrobiłam tego, więc o czym my w ogóle rozmawiamy? I niczego nie brałam do siebie, nie mam czternastu lat, wiem co mnie interesuje, jaki komentarz chciałabym zobaczyć (opinię na temat tekstu, przebiegu akcji itp) i na jaką opinię zwrócić uwagę. Zajmuję się pisaniem na poważnie i zdjęcia są dla mnie tylko dodatkiem, bo wiem, że bez nich nikt nic czytać nie będzie. Tyle w temacie z mojej strony. Cytat:
Dziękuję za komentarze ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |