View Single Post
stare 23.07.2011, 15:07   #675
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Siedzenie w kozie po lekcjach doszło w Pokoleniach? Wcześniej tego nie widziałam, a teraz ten nastolatek siedzi w kozie czasem i ze dwa razy w tygodniu, powoli gubię się w tym, za co. Raz siedział za spanie na zajęciach, ale drugi raz - nie mam pojęcia.

Uwielbiam ten dodatek
Ja również Według mnie to wszystko, co znajdujemy w Pokoleniach, powinno dojść już w podstawie. Nie mówię już o meblach czy innych elementach wystroju, ale przede wszystkim o nowych interakcjach i możliwościach, jakie wprowadza ten dodatek. Niby nie jest tego dużo, ale cieszy. A co się tyczy siedzenia w kozie, wydaje mi się, że doszedł on już w podstawce... Na pewno nie w Pokoleniach, bo pamiętam, że jeden z moich simów, który notorycznie obijał się na lekcjach, często musiał zostawać po godzinach w szkole. A wtedy posiadałam tylko WP.

A i przy okazji (wiem, że nie na temat, ale nie chcę pisać niewiadomo ile postów. To dyskusja ogólna, więc myślę, że mi wybaczycie ), zna ktoś mod, który sprawia, że simowie w mieście nie przebierają się ciągle w stroje sportowe albo w uniformy do pracy? To wkurzające, jak pół miasta biega w wątpliwej atrakcyjności dresach.