Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.07.2011, 15:07   #1
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Siedzenie w kozie po lekcjach doszło w Pokoleniach? Wcześniej tego nie widziałam, a teraz ten nastolatek siedzi w kozie czasem i ze dwa razy w tygodniu, powoli gubię się w tym, za co. Raz siedział za spanie na zajęciach, ale drugi raz - nie mam pojęcia.

Uwielbiam ten dodatek
Ja również Według mnie to wszystko, co znajdujemy w Pokoleniach, powinno dojść już w podstawie. Nie mówię już o meblach czy innych elementach wystroju, ale przede wszystkim o nowych interakcjach i możliwościach, jakie wprowadza ten dodatek. Niby nie jest tego dużo, ale cieszy. A co się tyczy siedzenia w kozie, wydaje mi się, że doszedł on już w podstawce... Na pewno nie w Pokoleniach, bo pamiętam, że jeden z moich simów, który notorycznie obijał się na lekcjach, często musiał zostawać po godzinach w szkole. A wtedy posiadałam tylko WP.

A i przy okazji (wiem, że nie na temat, ale nie chcę pisać niewiadomo ile postów. To dyskusja ogólna, więc myślę, że mi wybaczycie ), zna ktoś mod, który sprawia, że simowie w mieście nie przebierają się ciągle w stroje sportowe albo w uniformy do pracy? To wkurzające, jak pół miasta biega w wątpliwej atrakcyjności dresach.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.07.2011, 18:53   #2
nmin

Cytat:
Napisał Helena Zobacz post
zna ktoś mod, który sprawia, że simowie w mieście nie przebierają się ciągle w stroje sportowe albo w uniformy do pracy? To wkurzające, jak pół miasta biega w wątpliwej atrakcyjności dresach.
Nie wiem, jak sportowe (chociaż moi mieszkańcy miast chyba nie są wysportowani, bo nie widuję zbyt wielu dresiarzy ), ale widziałam na MTS mod blokujący stroje służbowe. Nie używałam go, więc nie wiem, czy działa i czy jest w ogóle aktualny, ale jeszcze parę dni temu mignął mi na stronie, więc pewnie nadal tam jest, poszukaj sobie
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2011, 20:44   #3
ultraviolence

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Nie wiem, jak sportowe (chociaż moi mieszkańcy miast chyba nie są wysportowani, bo nie widuję zbyt wielu dresiarzy ), ale widziałam na MTS mod blokujący stroje służbowe. Nie używałam go, więc nie wiem, czy działa i czy jest w ogóle aktualny, ale jeszcze parę dni temu mignął mi na stronie, więc pewnie nadal tam jest, poszukaj sobie
Wiem, o jaki mod Ci chodzi. Miałam go ściągać już wcześniej, ale on wyłącza ubrania robocze całkowicie... Na upartego może to całkiem niezły pomysł, ale w simsach nie wyobrażam sobie lekarzy bez białych kitli albo stróżów prawa po cywilu

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania