Nie martw się u mnie też generalnie wieje nudą i nic się nie dzieje. A te wasze historie są naprawdę świetne, uwielbiam patrzeć na simów jak dorastają , umierają i wogóle całe ich życie. Moi też żyją tak normalnie, bez żadnych dodatkowych atrakcji, typu rozwody, zdrady.
dobra to teraz ja, ale ostrzegam zdjęć jest bardzo dużo, ponad 30, także zróbcie sobie herbatkę i... enjoy
Bliźniaki bardzo dobrze się dogadywały. Stephanie odrabiała za Roberta lekcje, a on bronił ją przed niechcianymi adoratorami

Tutaj opowiadanie historii o duchach.
Robin poświęciła sie swojej pasji - rzeźbiarstwu. Wyrzeźbiła uroczego konisia ^^ :>
Jak już mówiłam Matthew i Emily zestarzeli się. Postanowili przeprowadzić się do małego domku, bo tu były głośne imprezy.
Matthew jak się wozi xD
Tu opowiada wnuczce o Pablo - jej kuzynie.
Zbliżał się bal. Dzieciaki nie miały z kim iść. Nagle do Roberta zadzwoniła niejaka Jenny i go zaprosiła, a on się zgodził. Dogadywali się świetnie.
Stephanie nie miała z kim iść i zbytnio się tym nie przejmowała. Miała bal w głębokim poważaniu. Pewnego dnia przylazł za nią do domu pewien chłopak (nie pamiętam imienia). Ów chłopak zaczął flirtować ze Stephanie, a ta go wyśmiała i powiedziała że nie będzie zadawać się z jakimś cholernym grubasem.
Jednak rano miała wyrzuty sumienia. Nie chciała robić sobie wrogów, więc zaprosiła chłopaka do siebie i zaczęła go przepraszać. A że nie można było się oprzeć jej urokowi, ten jej wybaczył i zaprosił ją na bal. Stephanie, miała wątpliwości, ale ostatecznie się zgodziła.
Po balu dzieciaki przyniosły zdjęcia, dodatkowo zostały królem i królową balu. Stephanie i ten chłopak zostali parą. Roberto i Jenny też.
Kiedy rodzice wyjechali, Stephanie i Roberto poszli na wagary.
A następnie urządzili dziką imprezę.
Która niestety skończyła się wizytą policji...
Oraz szlabanem.
Roberto postanowił odegrać się na mamusi za ten szlaban ...
Enya i Sebastian postanowili zaszaleć w klubie i chyba za bardzo się upili, bo doszło do intymnej sytuacji w miejscu publicznym....
...efektem czego był brzuszek Enyi.
Urodziła się mała Audrey.
Mama z córką na spacerze.
Bliźniaki uwielbiały płatać psikusy
Audrey stała się berbeciem. Tutaj z tatusiem.
To narazie tyle. Popsuło mi sie wszystko przez ten durny błąd 12, ale zapisuję rano i wieczorem, także niewiele straciłam. Niedługo kolejna porcja fotek, mam ich bardzo dużo.
BONUS:

I'm bringin' sexy back...Them other boys they don't know how to act