Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.07.2011, 11:42   #631
Ceasaries

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Eyvee- ale Gaara jest śliczny i taki słodki.. ^^ - jak podrośnie (ok. wiek młody dorosły) chętnie bym go zeswatała jedną z moich simek.. oczywiście jeżeli dałabyś mi go do pobrania, ale na takie prośby poczekam aż urośnie..
Ceasaries jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.07.2011, 14:35   #632
suomii

Przeglądam już ten temat od bardzo dawna, więc postanowiłam, że i ja coś wrzucę. Może nie jest to tak ciekawe jak wasze opowiadania, ale mogę spróbować

Od lewej Matthew Hamming i jego żona Emily, dziewczyna w rudych włosach to ich córka Robin Stinsfire, facet obok niej to jej mąż Swarley Stinsfire. Dziewczyna w czarnych włosach to córka Swarleya i Robin - Enya, a czarnowłosy chłopak to jej narzeczony. Dzieci to bliźniaki - rodzeństwo Enyi i potomstwo Swarleya i Robin. Mam nadzieję, że wszystko jasne

Gram już trochę czasu tą rodziną, a wiec opiszę w skrócie jej historię.
Matthew Hamming poznał piękną wampirkę Florencję Dark, która niestety tragicznie zmarła z głodu. Jednak nie pozostawiła Matthew samego; urodziła mu syna Scottiego, który jak się okazało jest wampirem. Matthewowi (tak to się pisze?) brakowało jednak drugiej połówki, więc wkrótce potem hajtnął się z Emily. Scottie dorósł i ożenił się z piękną wampirką Alice, z którą ma syna Pablo. Pablo jest obecnie nastolatkiem. Emily urodziła dziewczynkę, którą nazwali Robin. Robin, będąc dorosłą poznała mięśniaka Paula, który okazał się dupkiem i ją zdradził. Zaczęła coraz częściej chodzić do walusia, gdzie poznała Swarleya. Zakochali się w sobie i urodziła im się córka Enya. Enya poznała Sebastiana Stikera na studniówce. Tymczasem Robin i Swarley zapragnęli mieć kolejne dziecko. Urodziły im się bliźniaki, które gra nazwała Roberto i Stephanie. Enya została dziewczyną Sebastiana, który później wprowadził się do nich. To tak w skrócie

Sebastian i Enya bardzo się kochają. Nie szczędzą sobie słodkich słówek i podarunków.

Sebastian jednak postanowił pójść o krok dalej. Zaprzyjaźnił się z ojcem Enyi, a następnie poprosił go o rękę córki. Swarley był bardzo zaskoczony, ale ostatecznie zgodził się, bo wiedział, że Sebastian to dobry chłopak.

Sebastian był wniebowzięty. Postanowił zabrać Enyę na romantyczną kolację, ale jak się okazało w Bridgeport nie ma eleganckiej restauracji, więc zabrał ją do baru. Po posiłku zaprosił ją za budynek gdzie wyznał jej swoją miłość i podarował kwiaty.

Dziewczyna była mile zaskoczona. Dosłownie chwile później Sebastian klęknął przed nią, wyciągnął pierścionek i spytał "Wyjdziesz za mnie?". Enya nie spodziewała się tego, ale doskonale wiedziała, czego chce. Krzyknęła tylko "TAK!" i rzuciła się w ramiona ukochanego.

Resztę nocy spędzili w milczeniu, patrząc w gwiazdy...

Jakiś czas potem Enya urządziła wieczór panieński u walusia, na który przyszedł przystojny tancerz z seksowną łysiną

Babcia jak się wygina

koniec imprezy dziękuję, dobranoc ... zgon

Później odbyło się huczne wesele, na które młodzi zaprosili tylko najbliższą rodzinę.

CDN

To narazie tyle, jeśli chodzi o moją rodzinę. Może jeszcze dodam więcej zdjęć, ale nie wiem czy was to zaciekawi, bo ja trochę przynudzam

dziękuję za uwagę.
stare 28.07.2011, 16:51   #633
Cynthia

suomii - dziwna mina jak się rzuca w ramiona ta Enya
stare 28.07.2011, 20:12   #634
Spectrum
Guest

Rodzina Green odc.1
Młode małżeństwo Jenifer i Justin wprowadzili sie do domu, który kupili im rodzice Jenifer
Zack podjął prace sportowca

a Jenifer chciała zostać rzeźbiarką

Chcieli jak mieć dużą rodzinę więc postanowili mieć dziecko, Jako, że Jenifer pracowało w domu nic nie stało na przeszkodzie

Zack zaczął dużo trenować, aby zdobyć awans
przecież będzie musiał wkrótce utrzymać dziecko

Przepraszam, że tak krótko ale wkrótce dodam więcej zdjęć

Ostatnio edytowane przez Spectrum : 30.07.2011 - 14:48
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2011, 12:15   #635
anie_1981

Heh, dziwnie się patrzy na dom w którym zaczynała się moja Saga Bardów. Wszak Kostka Cukru to mój "kultowy Dom". Teraz też mieszka tam ktoś z Klanu, chociaż ja gram teraz innym odłamem tej rodziny. No a trochę tych odłamów jest...

Betty na rowerku.

Służąca czyta gazetę ma uroczej fontannie.

Oto jak przerobiłam Bridgeport moich Bardów.

Edit:

http://www.youtube.com/watch?v=CpYvxCt9sc8

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 30.07.2011 - 14:24
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2011, 15:44   #636
Spectrum
Guest

Rodzina Green odc.2

Jenifer zatrudniła się jako rzeźbiarka, oprócz rzeźbienia w glinie lub drewnie przyrządzałą smaczne posiłki

Zack wstawał wcześniej aby ćwiczyyć

Jenifer zaczęła mieć poranne mdłości

a wkrótce okazało się, że jest w ciąży

Dni podczas ciąży Janifer minęły szybko przyszłą matka nie odpoczywała i nadal, rzeźbiła, a Justin Osiągnął 5 poziom wysportowania
Wkrótce urodziło się ich pierwsze dziecko, nazwali je Alex

c.d.n

Ostatnio edytowane przez Spectrum : 31.07.2011 - 15:51
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2011, 16:57   #637
suomii

Einarr, Twoja Jenifer ma taką samą sukienkę, jak ja w realu

Dobra, ciąg dalszy mojej rodzinki.

Enya po ślubie musiała napisać listy z podziękowaniami za prezenty.

Roberto i Stephanie stali się nastolatkami, a Matthew i Emily zestarzeli się.

No ale przenieśmy się do Scottiego - syna Matthewa z poprzedniego małżeństwa.
Oto on:

Oraz jego małżonka Alice:

Pablo stał się młodym dorosłym i zakochał się z Belisamie Hemlock. Chodzili razem na randki i na dżamprezy i w ogóle

To na razie tyle, bo gra mi sie rypie i mam jakieś błędy, ale pracuję nad tym Fajne te wasze historie, anie, śledzę Twoich Bardów od samego początku. Trochę to jak moda na sukces xd
stare 31.07.2011, 16:14   #638
Spectrum
Guest

Rodzina Green odc.3
Jenifer po urodzeniu Alexa, stałą się wpaniałą matką zawsze umiała go uspokoić jeśli płakał
Alex miał w zwyczaju ryczeć około 4 rano więc Jenifer nie wysypiała się

Ponadto kiedy Alex spał Jenifer rzeźbiła, miała coraz więcej zamówień i używała coraz cięższych sprzętów

Justin wstawał rano aby uprawiać jogging po wzgórzach w Bridgeport, poza tym zaczął być trenerem kadry młodzików

Justin dużo pracował, więc kiedy kiedy wracał ze stadionu spędzał dużo czasu ze swoją żoną, często kąpali się w jacuzzi

Justin w piątki ma wolne więc często całą rodziną wychodzą razem do parku

W parku Jenifer poznała żonę miejscowego polityka, dziewczyny ze sobą wiele wspólnych tematów do rozmowy

Alex jako niemowlak bardzo lubił wyprawy do parku

W końcu Alex stał się małym dzieckiem na zdjęciu z wymyślonym przyjacielem(nawet ładne to dziecko nie modyfikowałem jego i sprawdziłem, że jako dorosły będzie bardzo podobny do Justina)

Tutaj ze swoją kochaną mamą

i to już na tyle dzisiaj
c.d.n

Ostatnio edytowane przez Spectrum : 31.07.2011 - 16:17
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.08.2011, 15:40   #639
Justyna0307

Dalsze losy mojej rodziny Newton
Kto nie pamięta : klik i
klik

Skończyłam na tym że urodziła się Shine (moje oczko w głowie )
Podrosła i jak to dziecko uczyła się chodzić, mówić i korzystać z nocniczka

Mamusia wyprowadzała ją na spacerki Shine to uwielbiała

Nagle Nadia zaczęła się źle czuć. Nudności? Przybranie na wadze? Czyżby to oczekiwane drugie dziecko ??? Chciała poczekać z nowinami aż będzie pewna nie chciała robić złudnych nadziei Kai'owi

Kai był wzorowym tatą ale nie miał pamięci do dat

Shine miała urodziny Stała się ślicznym dzieckiem (nie majstruję przy ich "urodzie" , tylko w ubiorze i fryzurze ) Oczywiście Kai udawał że pamiętał o wszystkim urodzinki były skromne w rodzinnym gronie

Nadia już wiedziała że to ciąża !! Teraz tylko trzeba powiadomić Kai'a o maleństwie

Kai był szczęśliwy ! Zawsze pragnął mieć dzieci ! Teraz jego marzenie się spełnia

Pierwszy dzień Shine w szkole Dziecinka nie była nastawiona pozytywnie ale w końcu pojechała do szkoły

Po powrocie ze szkoły Shine dowiedziała się że będzie miała rodzeństwo (płeć była niespodzianką )

Shine rosła i ciągle się czegoś uczyła. Była rządna wiedzy Marzyła o tym by zostać lekarką i wynaleźć lekarstwo na raka, aids i inne choroby, których wciąż medycyna nie może leczyć

Pewnej nocy Nadia zerwała się z łóżka !!! Wody odeszły, regularne skurcze ! O tak rodzi !!!! Kai z tyłu zaspany , po chwili do niego doszło że dziecko chce przyjść na świat

Urodził się synek - Dylan (nie ingerowałam w płeć) Rodzice byli szczęśliwi mając dziewczynkę i chłopczyka - ich upragnione dzieci

Pierwsze karmienie Dylana

Okres, w którym Dylan był małym berbeciem tak szybko minął!!!

Shine była dumna z młodszego braciszka i się z nim bawiła obiecała mu że zawsze będzie go bronić i będzie przy nim kiedy tylko będzie jej potrzebował

Kai był dumnym z syna ojcem i gdy tylko miał wolną chwilę uczył syna chodzić

Wychodził z nim też na spacery

Dalsze losy wkrótce Wiem, że u mnie wieje nudą ale kocham takie nudne idealne życie moich simów Kocham je jak własne dzieci ha ha

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 01.08.2011 - 15:43
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.08.2011, 17:49   #640
suomii

Nie martw się u mnie też generalnie wieje nudą i nic się nie dzieje. A te wasze historie są naprawdę świetne, uwielbiam patrzeć na simów jak dorastają , umierają i wogóle całe ich życie. Moi też żyją tak normalnie, bez żadnych dodatkowych atrakcji, typu rozwody, zdrady.

dobra to teraz ja, ale ostrzegam zdjęć jest bardzo dużo, ponad 30, także zróbcie sobie herbatkę i... enjoy

Bliźniaki bardzo dobrze się dogadywały. Stephanie odrabiała za Roberta lekcje, a on bronił ją przed niechcianymi adoratorami Tutaj opowiadanie historii o duchach.

Robin poświęciła sie swojej pasji - rzeźbiarstwu. Wyrzeźbiła uroczego konisia ^^ :>

Jak już mówiłam Matthew i Emily zestarzeli się. Postanowili przeprowadzić się do małego domku, bo tu były głośne imprezy.

Matthew jak się wozi xD

Tu opowiada wnuczce o Pablo - jej kuzynie.

Zbliżał się bal. Dzieciaki nie miały z kim iść. Nagle do Roberta zadzwoniła niejaka Jenny i go zaprosiła, a on się zgodził. Dogadywali się świetnie.

Stephanie nie miała z kim iść i zbytnio się tym nie przejmowała. Miała bal w głębokim poważaniu. Pewnego dnia przylazł za nią do domu pewien chłopak (nie pamiętam imienia). Ów chłopak zaczął flirtować ze Stephanie, a ta go wyśmiała i powiedziała że nie będzie zadawać się z jakimś cholernym grubasem.

Jednak rano miała wyrzuty sumienia. Nie chciała robić sobie wrogów, więc zaprosiła chłopaka do siebie i zaczęła go przepraszać. A że nie można było się oprzeć jej urokowi, ten jej wybaczył i zaprosił ją na bal. Stephanie, miała wątpliwości, ale ostatecznie się zgodziła.

Po balu dzieciaki przyniosły zdjęcia, dodatkowo zostały królem i królową balu. Stephanie i ten chłopak zostali parą. Roberto i Jenny też.

Kiedy rodzice wyjechali, Stephanie i Roberto poszli na wagary.

A następnie urządzili dziką imprezę.

Która niestety skończyła się wizytą policji...

Oraz szlabanem.

Roberto postanowił odegrać się na mamusi za ten szlaban ...

Enya i Sebastian postanowili zaszaleć w klubie i chyba za bardzo się upili, bo doszło do intymnej sytuacji w miejscu publicznym....

...efektem czego był brzuszek Enyi.

Urodziła się mała Audrey.

Mama z córką na spacerze.

Bliźniaki uwielbiały płatać psikusy

Audrey stała się berbeciem. Tutaj z tatusiem.

To narazie tyle. Popsuło mi sie wszystko przez ten durny błąd 12, ale zapisuję rano i wieczorem, także niewiele straciłam. Niedługo kolejna porcja fotek, mam ich bardzo dużo.

BONUS:

I'm bringin' sexy back...Them other boys they don't know how to act

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania