View Single Post
stare 12.08.2011, 21:54   #163
mkk141
Guest

Domyślnie Odp: Nie mogę uruchomić gry - ostateczny temat.

Przepraszam, że przerwę akurat rozwiązywanie problemu Beepa, ale ja mam inny problem i bardzo proszę was o pomoc. Otóż postanowiłem zainstalować najnowsze akcesoria (Miejskie życie), zainstalowałem, wszystko git, ale gdy uruchomiłem grę, wystąpił błąd, gra się ładowała, wyrzucało mnie do pulpitu i pojawiał się komunikat o problemie. Pomyślałem trudno, przeinstalowałem simsy 3 i wszystkie dodatki które do niej wyszły. Zainstalowałem wszystko jak wcześniej, ale bez Miejskiego życia, dalej to samo. Kombinowałem, próbowałem ale dalej to samo, wyskakuje taki błąd (pierwszy screen): http://imageshack.us/g/832/obrazzm.png/. Są tu 3 zdjęcia moich wyświetlonych "raportów" Ten pierwszy wyskakiwał wcześniej, po prostu dawałem "Dalej" i normalnie gra śmigała, ale po zainstalowaniu Miejskiego życia, po kliknięciu "Dalej" pokazuje się drugi screen i po chwili trzeci. Bardzo was proszę o pomoc.
P.S. Miałem zainstalowane ubranie, dla kobiety, ale przy usuwaniu The Sims 3 zaznaczyłem, aby usunął wszystko, więc tą jedną modyfikację też chyba usunął.
  Odpowiedź z Cytatem