![]() |
#161 |
Reputacja: 11
|
![]()
No nie, teraz już poważnie zaczynają mi puszczać nerwy. Odinstalowałam w końcu i podstawę i WP, zainstalowałam obie gry ponownie - a i tak przy próbie włączenia WP otrzymuję tamten komunikat spowodowany hackami/modami - ale to przecież świeża gra, bez niczego!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up: a czy po odinstalowaniu gry usunęłaś wszystkie pozostałe pliki programem "do sprzątania" np. CCleanerem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
Przepraszam, że przerwę akurat rozwiązywanie problemu Beepa, ale ja mam inny problem i bardzo proszę was o pomoc. Otóż postanowiłem zainstalować najnowsze akcesoria (Miejskie życie), zainstalowałem, wszystko git, ale gdy uruchomiłem grę, wystąpił błąd, gra się ładowała, wyrzucało mnie do pulpitu i pojawiał się komunikat o problemie. Pomyślałem trudno, przeinstalowałem simsy 3 i wszystkie dodatki które do niej wyszły. Zainstalowałem wszystko jak wcześniej, ale bez Miejskiego życia, dalej to samo. Kombinowałem, próbowałem ale dalej to samo, wyskakuje taki błąd (pierwszy screen): http://imageshack.us/g/832/obrazzm.png/. Są tu 3 zdjęcia moich wyświetlonych "raportów" Ten pierwszy wyskakiwał wcześniej, po prostu dawałem "Dalej" i normalnie gra śmigała, ale po zainstalowaniu Miejskiego życia, po kliknięciu "Dalej" pokazuje się drugi screen i po chwili trzeci. Bardzo was proszę o pomoc.
P.S. Miałem zainstalowane ubranie, dla kobiety, ale przy usuwaniu The Sims 3 zaznaczyłem, aby usunął wszystko, więc tą jedną modyfikację też chyba usunął. |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
@mkk141 , ja też to miałam. i Searle chyba też. można ściągnąć aktualizację ręcznie stąd : http://simswiki.info/wiki.php?title=...Patch_Notes.29 i jeszcze z jakiejś strony, ale mam zaćmienie i zapomniałam
![]()
![]() |
#165 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Przeszukaj zawartość zmodyfikowaną ręcznie "Moje Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 3 > Mods Ewentualnie w C:/Program files/Electronic Arts/The Sims 3 - w zależności od systemu te foldery mogą się inaczej nazywać (Ty chyba masz 7, ale tam jest podobnie do XP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]()
Tak, ten problem nadal u mnie występuje (tyle, że pojawia się u mnie jedno okienko), a jestem pewna, że podczas instalacji MŻ folder mod przeniosłam na pulpit.
U mnie chyba bardziej chodzi o to, że postawa ma inny region niż dodatki. Nie wiadomo dlaczego (nawet po przeinstalowaniu podstawy i zaktualizowaniu najnowszą łatką) końcówka numeru wersji gry to 017, gdzie inne dodatki mają 001 (oprócz WP, które mają 002). Nie wiem, jak to naprawić. Próbowałam ręcznie zaktualizować grę, ale pokazuje, że gra już jest zaktualizowana. Ręce opadają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Björk i suomii, dzięki wielkie za pomoc, naprawdę bardzo mi pomogliście. Już wszystko ładnie śmiga, Björk miałeś rację, też miałem nRaasa i to było problemem. Jeszcze raz dzięki za pomoc.
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Cześć.Gdy próbuję zainstalować dodatki do sims 3 a mianowicie sims 3 po zmroku i pokolenia wyskakuje mi taki błąd:
![]() Grę mam zainstalowaną i działa.Reinstalacja nic nie pomogła.Proszę o szybką odpowiedź! |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Ervies, jesteś pewny, że masz zainstalowane Simsy 3 ?
|
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|