View Single Post
stare 03.09.2011, 20:25   #825
zelkam

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Hmm. rzadko pisze w tym temacie, ale jakoś dzisiaj mi się coś odmieniło : D

To moja simka Amelia Dąbek, bardzo nieśmiała i niepewna siebie simka, która dopiero przeprowadziła się do Barnacle Bay i chciałaby odnaleźć prawdziwą miłość.

Bardzo spodobał jej sie pewnien miastowy, którego imienia już nawet nie pamiętam.

Zauważyła, że nie wygląda zbyt atrakcyjnie i postaowiła przejść ogromną odmianę, łącznie z charakterem.

Chciała rónież zrzucić parę zbędnych kilo, więc zakupiła maszynę do ćwiczeń i spędzała na niej godziny aby uzyskać upragnioną sylwetkę.

Jak widać, pomogło

Zmieniła także wygląd swojej twarzy i stała się bardziej pewna siebie.

Zapomniała o owym miastowym kiedy zobaczyła innego, też miastowego - Moe Pesce. Szybko się z nim zaprzyjaźniła...

... a potem chciała czegoś wiecej niż przyjaźń.

Chłopak jednak zachowywał się dosyć dziwnie. Chociaż mieli max. znajomości nie przepadał za pocałunkami ani przytulaniem :C

Amelia postanowiła się jednak nie poddawać i zaciągnąć chłopaka przed ołtarz.

Hmm.. poskutkowało. Niestety krótkotrwale. Po chwili chłopak znów zachowywał sie tak samo.

Podczas gdy byli już zaręczeni postanowiłam stworzyć mojej Amelii prawdziwego faceta Szybko przypadli sobie do gustu. Sim nazywał się Tom Blue.

Cóż, był dla Amelii o wiele czulszy niż Moe. Wkrótce namówił ją aby zerwała zaręczyny i rozstała się z Moe'm.

Poźniej Amelia stała się dorosła (wcześniej miała wiek młody dorosły).

I niczym prezent urodzinowy, Tom oświadczył sie jej tuż po wyjściu z teatru :3

Ślub wzieli na plaży w nocy,tylko we dwoje.

Zastanawiam się czy nie zrobić bachorka tym dwóm simom, ale chyba narazie muszą skupić sie na karierze (ona jest prawie na szczycie kariery kulinarnej, on dopiero zaczyna dziennikarstwo). A Wy jak sądzicie ? :3

zelkam jest offline   Odpowiedź z Cytatem