|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Hmm. rzadko pisze w tym temacie, ale jakoś dzisiaj mi się coś odmieniło : D
To moja simka Amelia Dąbek, bardzo nieśmiała i niepewna siebie simka, która dopiero przeprowadziła się do Barnacle Bay i chciałaby odnaleźć prawdziwą miłość. ![]() Bardzo spodobał jej sie pewnien miastowy, którego imienia już nawet nie pamiętam. ![]() Zauważyła, że nie wygląda zbyt atrakcyjnie i postaowiła przejść ogromną odmianę, łącznie z charakterem. ![]() Chciała rónież zrzucić parę zbędnych kilo, więc zakupiła maszynę do ćwiczeń i spędzała na niej godziny aby uzyskać upragnioną sylwetkę. ![]() Jak widać, pomogło ![]() ![]() Zmieniła także wygląd swojej twarzy i stała się bardziej pewna siebie. ![]() Zapomniała o owym miastowym kiedy zobaczyła innego, też miastowego - Moe Pesce. Szybko się z nim zaprzyjaźniła... ![]() ... a potem chciała czegoś wiecej niż przyjaźń. ![]() Chłopak jednak zachowywał się dosyć dziwnie. Chociaż mieli max. znajomości nie przepadał za pocałunkami ani przytulaniem :C ![]() Amelia postanowiła się jednak nie poddawać i zaciągnąć chłopaka przed ołtarz. ![]() Hmm.. poskutkowało. Niestety krótkotrwale. Po chwili chłopak znów zachowywał sie tak samo. ![]() Podczas gdy byli już zaręczeni postanowiłam stworzyć mojej Amelii prawdziwego faceta Szybko przypadli sobie do gustu. Sim nazywał się Tom Blue.![]() ![]() Cóż, był dla Amelii o wiele czulszy niż Moe. Wkrótce namówił ją aby zerwała zaręczyny i rozstała się z Moe'm. ![]() Poźniej Amelia stała się dorosła (wcześniej miała wiek młody dorosły). ![]() I niczym prezent urodzinowy, Tom oświadczył sie jej tuż po wyjściu z teatru :3 ![]() Ślub wzieli na plaży w nocy,tylko we dwoje. ![]() Zastanawiam się czy nie zrobić bachorka tym dwóm simom, ale chyba narazie muszą skupić sie na karierze (ona jest prawie na szczycie kariery kulinarnej, on dopiero zaczyna dziennikarstwo). A Wy jak sądzicie ? :3
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|