View Single Post
stare 21.09.2011, 11:55   #928
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Paulina zmarła??? ojej Ayame jest śliczna pomimo włosów też nie wierzę w klątwę
mi ostatnio gra zrobiła małego chłopca blondyna z czerwonymi pasemkami choć w rodzinie nikt nie miał pasemek

no to jeszcze raz coś dołożę

Rodzina Newton

poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Jako że Ana wprowadziła się do Lucasa to spali razem Nie tylko spali

Dziadek Elton poszedł odwiedzić wnuka Kevina (syna Krisa i Christin, brata Amandy). A kuci kuci kuci małemu chyba się nie podoba

Ana grała razem z Lucasem w szachy pomagając mu w nauce logiki Lucas poszedł w ślady mamy i został lekarzem

Ana poszła do ginekologa. Źle się czuła i podejrzewała ciążę. Oczywiście ciąża się potwierdziła. Mimo że to była wpadka Ana cieszyła się z dziecka i myślała o ślubie

Pierwszą osobą której powiedziała była Nadia. Babcia a raczej prababcia się ucieszyła i pogratulowała Anie

Później dowiedziała się Amanda Ona była całkowicie szczęśliwa już miała plany jak zajmie się swoim bratankiem/bratanicą

-Halo !? Tu ciocia

Gdy Lucas wrócił z pracy Ana zaczęła prawić mu czułe słówka Patrzeć w oczy i mówić jak bardzo go kocha...
-Podejrzane - pomyślał Lucas

Gdy Ana powiedziała mu że jest w ciąży Lucas doznał szoku... Zaczął się jąkać... chciał uciec... Myśli tłoczyły mu się w głowie: "Co ja? Jestem za młody, kariera lekarza przede mną... przecież tylko raz zapomniałem zabezpieczenia! Matko co my zrobimy." Ale widział że Ana miała łzy w oczach ze szczęścia...widział jak ona się cieszy i że go kocha... więc powiedział że się cieszy z dziecka.

Ana poprosiła go żeby posłuchał brzuszka. Gdy Lucas dotknął brzucha coś w nim drgnęło. Coś sprawiło że zaczął się cieszyć z berbecia.

Gdy Shine wróciła z pracy Ana powiedziała jej o ciąży. Oczywiście Shine nie podobało się to że się nie zabezpieczali ale cieszy się z wnuka

I już się wyrwała do głaskania no... na starość się jej dzieci spodobały

W nocy przyszedł włamywacz.
-Co jest?! Alarm antywłamaniowy na zewnątrz???

Ah i został złapany

Brzuszek Any rósł

Romans Amandy również buzi buzi Conor zawrócił młodej w głowie

Ana i Shine wspólnie czytają Ana książki o ciąży, Shine badania z pracy.

Niestety Amanda w trakcie ćwiczeń podupadła. Jej organizm nie wytrzymał tempa jakiego sobie narzuciła... Położyła się i postanowiła nikomu o tym nie mówić...

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 21.09.2011 - 14:00
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem