![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Paulina zmarła??? ojej
![]() ![]() ![]() mi ostatnio gra zrobiła małego chłopca blondyna z czerwonymi pasemkami choć w rodzinie nikt nie miał pasemek ![]() no to jeszcze raz coś dołożę ![]() Rodzina Newton poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Jako że Ana wprowadziła się do Lucasa to spali razem ![]() ![]() ![]() Dziadek Elton poszedł odwiedzić wnuka Kevina (syna Krisa i Christin, brata Amandy). A kuci kuci kuci ![]() ![]() ![]() Ana grała razem z Lucasem w szachy pomagając mu w nauce logiki ![]() ![]() ![]() Ana poszła do ginekologa. Źle się czuła i podejrzewała ciążę. Oczywiście ciąża się potwierdziła. Mimo że to była wpadka Ana cieszyła się z dziecka i myślała o ślubie ![]() ![]() Pierwszą osobą której powiedziała była Nadia. Babcia a raczej prababcia się ucieszyła i pogratulowała Anie ![]() ![]() Później dowiedziała się Amanda ![]() ![]() ![]() ![]() -Halo !? Tu ciocia ![]() ![]() Gdy Lucas wrócił z pracy Ana zaczęła prawić mu czułe słówka ![]() -Podejrzane - pomyślał Lucas ![]() ![]() Gdy Ana powiedziała mu że jest w ciąży Lucas doznał szoku... Zaczął się jąkać... chciał uciec... Myśli tłoczyły mu się w głowie: "Co ja? Jestem za młody, kariera lekarza przede mną... przecież tylko raz zapomniałem zabezpieczenia! Matko co my zrobimy." Ale widział że Ana miała łzy w oczach ze szczęścia...widział jak ona się cieszy i że go kocha... więc powiedział że się cieszy z dziecka. ![]() ![]() Ana poprosiła go żeby posłuchał brzuszka. Gdy Lucas dotknął brzucha coś w nim drgnęło. Coś sprawiło że zaczął się cieszyć z berbecia. ![]() Gdy Shine wróciła z pracy Ana powiedziała jej o ciąży. Oczywiście Shine nie podobało się to że się nie zabezpieczali ale cieszy się z wnuka ![]() ![]() I już się wyrwała do głaskania no... na starość się jej dzieci spodobały ![]() ![]() W nocy przyszedł włamywacz. -Co jest?! Alarm antywłamaniowy na zewnątrz??? ![]() Ah i został złapany ![]() ![]() Brzuszek Any rósł ![]() ![]() Romans Amandy również ![]() ![]() ![]() ![]() Ana i Shine wspólnie czytają ![]() ![]() Niestety Amanda w trakcie ćwiczeń podupadła. Jej organizm nie wytrzymał tempa jakiego sobie narzuciła... Położyła się i postanowiła nikomu o tym nie mówić... ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 21.09.2011 - 14:00 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|