View Single Post
stare 22.09.2011, 21:50   #289
Libby
Administrator

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Vincent and Marco

Długie ! Zdążyłaś .
Zabieram się za czytanie !

EDIT:
Umarłam, nie reanimować ! Uśmiałam się, jak już dawno nie . Chciałaś mnie zabić ? Choróbsko zaczyna mnie rozkładać, więc momentami mało nie zadusiłam się ze śmiechu .
Pewnie o połowie rzeczy zapomnę tu wspomnieć...
Po pierwsze dziękuję za dedykację :*! Nie wiem, jak mogłam zapomnieć, że będą Spartanie i ser szwajcarski . Dlatego też, jak zaczęłam czytać, to nie wyrabiałam .
Wszystko mi się podoba. Choć może nie do końca... Co to ja jestem? Wszyscy mnie macają ! I od kiedy to Ty wrzeszczysz na mnie a nie ja na Ciebie ?!
Co zrobiłaś z Jurim?! W pierwszym momencie się oburzyłam. Choć na kilku końcowych fotach wygląda całkiem całkiem .
Wzrok w postaci migających serduszek mnie zabił ! A tekst o śnie i niebie, że 2 ciastka w jednym miejscu i dopasowana do tego fota, to już w ogóle !
Od kiedy Marco robi sobie ze mnie materac ? Jak się chłopaki oburzyły .
Świetne miny w postaci emotek, szczególnie miny Vorga .
Zielony cień chyba nie bardzo mi pasuje...
Co do Iana... Na pierwszym zdjęciu wygląda jak... żaba. Tak to chyba dobre określenie .
Dziękuję za Spartan. Scena była boska. Zastanawia mnie tylko, jak garstka ocalałych zdołała w kilka sekund ewakuować tyle ciał .
Choć jak mówiłaś, że w końcu będę miała fotę ze wszystkimi ciachami, jaką zawsze chciałam, to myślałam, że to będzie coś innego .
No i gdzie zmyli się Colin z Jurim? Chyba nie współpracują z trójką dewastatorów ? Co to za knucie przeciw mnie ? Nie będzie litości dla gnid przebrzydłych !
Podobało mi się ciągnięcie Bubelka przez Vinca .
Vince jakoś tak śmiesznie wygląda w tym przebraniu .

Szczególnie powaliła mnie na kolana fotka po oberwaniu piłką. Jednak się pomyliłaś. Brakuje ciach: Juriego i Vince'a . Ewentualnie jeszcze Sirotha .
Ale że nawet Sheppard tam jest . I to jeszcze taki ładny . Jason i Gerry to wiadomo .

No, mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam . Jutro to sprawdzę .

PS. Jakieś długie mi to wyszło o_O...

Ostatnio edytowane przez Libby : 22.09.2011 - 22:42
Libby jest offline   Odpowiedź z Cytatem