![]() |
#11 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Długie
![]() ![]() ![]() ![]() Zabieram się za czytanie ![]() EDIT: Umarłam, nie reanimować ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie o połowie rzeczy zapomnę tu wspomnieć... Po pierwsze dziękuję za dedykację :*! Nie wiem, jak mogłam zapomnieć, że będą Spartanie i ser szwajcarski ![]() ![]() Wszystko mi się podoba. Choć może nie do końca... Co to ja jestem? Wszyscy mnie macają ![]() ![]() Co zrobiłaś z Jurim?! W pierwszym momencie się oburzyłam. Choć na kilku końcowych fotach wygląda całkiem całkiem ![]() Wzrok w postaci migających serduszek mnie zabił ![]() ![]() Od kiedy Marco robi sobie ze mnie materac ![]() ![]() Świetne miny w postaci emotek, szczególnie miny Vorga ![]() Zielony cień chyba nie bardzo mi pasuje... Co do Iana... Na pierwszym zdjęciu wygląda jak... żaba. Tak to chyba dobre określenie ![]() Dziękuję za Spartan. Scena była boska. Zastanawia mnie tylko, jak garstka ocalałych zdołała w kilka sekund ewakuować tyle ciał ![]() Choć jak mówiłaś, że w końcu będę miała fotę ze wszystkimi ciachami, jaką zawsze chciałam, to myślałam, że to będzie coś innego ![]() No i gdzie zmyli się Colin z Jurim? Chyba nie współpracują z trójką dewastatorów ![]() ![]() ![]() Podobało mi się ciągnięcie Bubelka przez Vinca ![]() Vince jakoś tak śmiesznie wygląda w tym przebraniu ![]() Szczególnie powaliła mnie na kolana fotka po oberwaniu piłką. Jednak się pomyliłaś. Brakuje ciach: Juriego i Vince'a ![]() ![]() Ale że nawet Sheppard tam jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam ![]() ![]() PS. Jakieś długie mi to wyszło o_O...
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 22.09.2011 - 22:42 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|