Co tu taka cisza?
Ja właśnie instaluje od nowa simy

mam nadzieję, że mój zapis na tym nie ucierpi
Rodzina Newton
poprzednie losy:
klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik
W całej rodzinie aż huczało od plotek i o złym postępowaniu Lucasa. Oczekiwali z Aną dziecka, a on nawet nie chciał słyszeć o ślubie czy jakimś zaangażowaniu. To też brat Lucasa Kris zadzwonił do niego z pomysłem wieczoru kawalerskiego, pomyślał że może wtedy brat zgodzi się na ślub.
Nadia malowała nadal obrazy... Ale obok stała też sztaluga Kai'a (jej męża) co ciągle jej o nim przypominało. Nadia kategorycznie zabroniła wyniesienia sztalugi...
No to Lucas był gotowy na wieczór kawalerski. Co prawda nie za bardzo podobał mu się ten pomysł. Tym bardziej że impreza była w barze...
Ale gdy tylko przyszli goście zaczęło mu się ro podobać

w odwecie oblał brata "nektarem"
Wujek Dylan w tym stroju i okularach robił furorę
Ojciec też musiał ochlapać głównego bohatera wieczoru nektarem
Ktoś zamówił tancerkę

która nikogo nie obchodziła później
A Ana siedziała w domu. Niestety ciągle chodziła zdenerwowana... No cóż jej narzeczony się bawił, a ona, w ciąży, siedziała w domu...
Chłopaki grali w piłkarzyki

Lucas, Elton (jego ojciec), Dylan (wujek , brat Shine) i Kris (brat Lucasa, syn Eltona).
Gdy już trochę wypili zaczęli się bawić
-Dawaj Lucas ! Prosto w usta
Wujek Dylan tak nie umiał
Kobiety zrobiły sobie homara

Amanda oczywiście odmawia zmywania

Babcia Nadia ma minę jakby jej homar utkwił w gardle
Lucas wrócił do domu... Jak widać poszedł spać od razu... (przyszedł nad ranem) i marzy mu się coś do picia.. czyżby kac?? Ana sobie leży głaszcząc brzuszek, bo dzidziuś kopie
U... to nie kopanie... To poród!!! uh uh uh oddychaj!
No to idziemy... Lucas jeszcze się ubierał
Urodziła się dziewczynka

Oto Cleo Newton (nazwisko wzięła ojca)
Powrót do domu
Mała po powrocie była strasznie głodna
I małe zabawy z Cleo

Ana wspaniale czuła si w roli matki... A Lucas? hm zobaczycie później