View Single Post
stare 24.09.2011, 10:55   #938
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Co tu taka cisza?
Ja właśnie instaluje od nowa simy mam nadzieję, że mój zapis na tym nie ucierpi

Rodzina Newton

poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

W całej rodzinie aż huczało od plotek i o złym postępowaniu Lucasa. Oczekiwali z Aną dziecka, a on nawet nie chciał słyszeć o ślubie czy jakimś zaangażowaniu. To też brat Lucasa Kris zadzwonił do niego z pomysłem wieczoru kawalerskiego, pomyślał że może wtedy brat zgodzi się na ślub.

Nadia malowała nadal obrazy... Ale obok stała też sztaluga Kai'a (jej męża) co ciągle jej o nim przypominało. Nadia kategorycznie zabroniła wyniesienia sztalugi...

No to Lucas był gotowy na wieczór kawalerski. Co prawda nie za bardzo podobał mu się ten pomysł. Tym bardziej że impreza była w barze...

Ale gdy tylko przyszli goście zaczęło mu się ro podobać w odwecie oblał brata "nektarem"

Wujek Dylan w tym stroju i okularach robił furorę

Ojciec też musiał ochlapać głównego bohatera wieczoru nektarem

Ktoś zamówił tancerkę która nikogo nie obchodziła później

A Ana siedziała w domu. Niestety ciągle chodziła zdenerwowana... No cóż jej narzeczony się bawił, a ona, w ciąży, siedziała w domu...

Chłopaki grali w piłkarzyki Lucas, Elton (jego ojciec), Dylan (wujek , brat Shine) i Kris (brat Lucasa, syn Eltona).

Gdy już trochę wypili zaczęli się bawić
-Dawaj Lucas ! Prosto w usta

Wujek Dylan tak nie umiał

Kobiety zrobiły sobie homara Amanda oczywiście odmawia zmywania Babcia Nadia ma minę jakby jej homar utkwił w gardle

Lucas wrócił do domu... Jak widać poszedł spać od razu... (przyszedł nad ranem) i marzy mu się coś do picia.. czyżby kac?? Ana sobie leży głaszcząc brzuszek, bo dzidziuś kopie

U... to nie kopanie... To poród!!! uh uh uh oddychaj!

No to idziemy... Lucas jeszcze się ubierał

Urodziła się dziewczynka Oto Cleo Newton (nazwisko wzięła ojca)

Powrót do domu

Mała po powrocie była strasznie głodna

I małe zabawy z Cleo Ana wspaniale czuła si w roli matki... A Lucas? hm zobaczycie później

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem