![]() |
#931 |
Guest
|
![]()
Cięzka jest praca nauczyciela i myli się ten kto mysli inaczej. Antosia by zaspokoić wiedzę uczniów w domu przyrządza eliksiry by pózniej móc je zademonstrować na swoich lekcjach chemii. Po pracy oczywiście spotyka się z Przemkiem,który podczas wspólnego piknikowania w parku skradł jej całusa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To tyle na dziś ,dziekuje za uwage ![]() |
![]() |
|
![]() |
#932 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciąg dalszy Rodziny Betanek ,Sobotka i Pinezka
kurde mam tyle szkoły że zapominam o moich simsach ---> http://forum.thesims.pl/showthread.p...39#post1448839 No to co u mnie życie pomału leci Julian Betanek pięknie opiekuje się swoją młodszą siostrą Martą, kocha małą bardzo! ![]() ![]() Mamusia też nie próżnuje mimo iż jest już w dosyć podeszłym wieku ![]() Spotkanko z bratanicą Eris ![]() A tu cała rodzinka w komplecie Marcia, Julek Malwina i Aleksander ![]() ![]() No a w rodzinie sobotka nie dobrze, Natalka zmarła[*] ![]() ![]() ![]() ![]() Popłakałam się seryjnie ![]() A tu teraźniejszy stan rodziny Sobotka : Eris( ruda), Ida(brunetka) i Paweł ![]() Pewnie interesuje Was co u naszego Gaya Cedrika? hm.. szczerze nie wiem zajrze do niego w piątek, ![]() cdn |
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
|
![]()
eyvee-Mogłabyś wysłać mi Ayame i Elwinę? Są takie śliczne...
![]() A tak w ogóle to nie czekajcie na losy rodzin Grimes,Wilson i Potter bo ich nie będzie.Teraz będą losy rodzin World i Canning.U Canningów pracuję nad nastoletnią miłością mojej Simki,Faith.To chyba trochę nudne,to teraz pomęczę służącą Worldów żeby mi węża zaklinała ![]() Li-Anne Canning ![]() Faith Canning ![]() A tutaj z rodziny World. Florence World ![]() ![]() Bohun World ![]() Narazie to tyle ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 24.09.2011 - 18:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
|
![]()
Co tu taka cisza?
Ja właśnie instaluje od nowa simy ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik W całej rodzinie aż huczało od plotek i o złym postępowaniu Lucasa. Oczekiwali z Aną dziecka, a on nawet nie chciał słyszeć o ślubie czy jakimś zaangażowaniu. To też brat Lucasa Kris zadzwonił do niego z pomysłem wieczoru kawalerskiego, pomyślał że może wtedy brat zgodzi się na ślub. ![]() Nadia malowała nadal obrazy... Ale obok stała też sztaluga Kai'a (jej męża) co ciągle jej o nim przypominało. Nadia kategorycznie zabroniła wyniesienia sztalugi... ![]() No to Lucas był gotowy na wieczór kawalerski. Co prawda nie za bardzo podobał mu się ten pomysł. Tym bardziej że impreza była w barze... ![]() Ale gdy tylko przyszli goście zaczęło mu się ro podobać ![]() ![]() ![]() Wujek Dylan w tym stroju i okularach robił furorę ![]() ![]() Ojciec też musiał ochlapać głównego bohatera wieczoru nektarem ![]() ![]() Ktoś zamówił tancerkę ![]() ![]() ![]() A Ana siedziała w domu. Niestety ciągle chodziła zdenerwowana... No cóż jej narzeczony się bawił, a ona, w ciąży, siedziała w domu... ![]() Chłopaki grali w piłkarzyki ![]() ![]() Gdy już trochę wypili zaczęli się bawić ![]() -Dawaj Lucas ! Prosto w usta ![]() ![]() Wujek Dylan tak nie umiał ![]() ![]() Kobiety zrobiły sobie homara ![]() ![]() ![]() ![]() Lucas wrócił do domu... Jak widać poszedł spać od razu... (przyszedł nad ranem) i marzy mu się coś do picia.. czyżby kac?? Ana sobie leży głaszcząc brzuszek, bo dzidziuś kopie ![]() ![]() U... to nie kopanie... To poród!!! uh uh uh oddychaj! ![]() No to idziemy... Lucas jeszcze się ubierał ![]() ![]() Urodziła się dziewczynka ![]() ![]() Powrót do domu ![]() ![]() Mała po powrocie była strasznie głodna ![]() ![]() I małe zabawy z Cleo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#935 |
Guest
|
![]()
Abi ten Bohun wygląda troche jak mój Bohun ze starej rodzinki
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
|
![]()
Saheli-Spodobał mi się ^^
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
|
![]()
Sorry za post pod postem.
Ale mam tutaj losy rodziny World.A więc...Bohun i Florence byli współlokatorami.Nie byli najlepszymi przyjaciółmi,ani dobrymi.Po prostu znajomi.Pewnego dnia jednak coś między nimi zaiskrzyło.Poszli razem na plażę i tam zostali parą.Miesiąc później poszli razem do parku i Bohun się jej oświadczył.Nie zwlekali i w tym samym dniu wzięli ślub. Oświadczyny w Parku ![]() Tutaj Florence łapie motyle ![]() ![]() Ślubik ![]() ![]() ..No i noc poślubna w Jacuzzi ![]() ![]() ![]() Pomocy! Wąż strażacki! xD ![]() ![]() Po tej zabawie w Jacuzzi okazało się że Florence jet w ciąży.Wiedziała że to dziewczynka ![]() Tutaj już poród... Przynajmniej nikt nie wrzeszczał.. ![]() ![]() Florence z córeczką Melissą (Nie mam zdjęcia jako niemowlę bo miałam błąd i musiałam ją zmusić do urodzin kodem) ![]() Baby are you down,down,down,down,down? ![]() ![]() Hmm..Czy to nie smakuje dziwnie????? ![]() To tyle na dzisiaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
|
![]()
~``Ciąg dalszy rodziny Betanek,Sobotka,Pinezka i Dąbek``~
Po śmierci matki Ida i Eris nie dogadywały się jak dawniej ![]() Wszyscy bardzo rozpaczali i nie mogli się pozbierać ![]() ![]() ![]() Za to Julian i Marta świetnie się dogadywali mimo znacznej różnicy wieku ![]() Julek, słodziutki Juluś :* ![]() Z baseniku ![]() ![]() Marta na rowerku"pedałuje" ![]() ![]() Julek robi sałatkę ![]() Ale miłość Juliana i Bereniki nie wygasła, para nadal spotykała się a ich spotkania były namiętne i rozpustne ![]() ![]() ![]() Tymczasem Marta podrosła i powiem że wyrosła z niej całkiem ładna dziewczyna ( po mamusi) ![]() Romantyczna Kolacja Julka i Beri ![]() ![]() ![]() Jaka mateńka taka córeńka ![]() ![]() WYTŁUMACZENIE!; SKĄD WZIĘŁA SIĘ RODZINA Dąbek? Otóż Ida wyprowadziła się z domu i zamieszkała ze swoim chłopakiem Kamilem Dąbkiem ![]() ![]() ![]() ![]() A co u Cerdika geyaa? nie wiem. nie wchodze tam zgorszyło mnie to wszystko może kiedyś do niego zajrze ![]() Cdn |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
|
![]()
No nie.! ŻADNA z moich simek nie ma gustu.Wejdzcie na temat "Dzieci" i zobaczcie "Wybranka" mojej Faith. Dałam jej cechę Nieprzystępna,żeby się od razu nie zakochiwała.Nie działało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Reputacja: 11
|
![]()
No witajcie! Więc znudziło mi się granie Cabotami (taka szczęśliwa rodzinka). Może kiedyś dodam ich losy. A na razie przedstawiam wam:
Rodzina Smith - odc.1 W Sunset Valley zamieszkała śliczna dziewczyna, która nazywa się Emma Smith: ![]() ![]() Jest niezwykłą szczęściarą i romantyczką. Nie brakuje jej ambicji, a w stosunku do dzieci jest bardzo opiekuńcza. Ma również wielki talent do robienia zdjęć. Waśnie dlatego dosyć szybko zdobyła sympatię mieszkańców zaprzyjaźniając się z Justine Keaton. Postanowiła spełnić swoje marzenie i została detektywem (tutaj grzebie w śmietniku Beau Anderwsa): ![]() + Bonus! Czy jestem przytomna? ![]() Wiem, że to mało. Więcej już wkrótce ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|