![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
To może teraz moja poczciwa rodzina Betanek, Sobotka i Pinezka
Ech zaniedbałam ich znowu ostatnio byli tu----->http://forum.thesims.pl/showthread.p...78#post1445878 Pamiętacie Maje i Klaudiusza? Czas ich posunął lata lecą.. na dodatek ich syn Cedrik jest już dorosły ![]() ![]() ![]() I smutna wiadomość śmierć zabrała Shazę i Marcina ( rodziców Malwiny i Pawła)[*] ![]() ![]() A tutaj przytulasek sióstr Sobotka przypominam Ida (starsza) i Eris( młodsza) ![]() A tutaj szczęśliwa mama dwóch panienek- Natalka ![]() A to co? Czyżby Cedrik był gejem? 0.0 (szok) nie myliłam się że coś od początku było z nim nie tak, tu ze swoim " mężczyzną " Bradem ![]() ![]() ![]() A tu młodzieniec Julian Betanek , tak syn Malwiny ![]() Mąż Aleksaner, Malwa uważa że nadal jest tak seksi jak za młodych lat ![]() ![]() Malwina i Aleksander Betankowie , nadal bardzo zakochani w sobie ![]() Julek podczas odrabiania pracy domowej i gry na konsolce ![]() ![]() A tu już większe lasencje Eris i Iduś ![]() Eris z mateńką ![]() ![]() Na ploteczki z szwagierką czas , hej ho! ![]() Widać jak trzeba dbać o kondycje mając geny po otyłej matce ![]() ![]() Eris o czym tak myślisz , bo się przewrócisz! ![]() Ida " Dziewczyna z gitarą może molo w tle" ![]() ![]() A tu zaskoczenie bo się okazało że Pani Malwina Betanek na stare lata zaszła sobie w ciąże ![]() ![]() ![]() Z powodu zajścia w ciąże musieli kupić sobie nowy dom, muszę przyznać że był odjazdowy ![]() ![]() Nocne podjadanie, efekty bycia w stanie błogosławionym ![]() Natomiast Julian nasz poczciwy Julek poznał kobietę swoich snów mianowicie Berenikę Zakochany w niej po uszy baranek ,okazywał dziewczynie masę uczucia a ona to odwzajemniała ![]() ![]() ![]() Ostatnie `głaski` przed pojazdem do szpitala ![]() ![]() I tak na świat przyszła Marta, mała słodka Marciaa ![]() ![]() ![]() Ciąg dalszy nastąpi ... |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|