View Single Post
stare 25.09.2011, 20:12   #4361
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Mam dla Was BOMBĘ!!!

Nie wiem czy się Wam spodoba taka wiadomość, ale JEST ukryta opcja rozgrywki, w maleńkim testowym świecie!!! Trzeba tylko wykonać kilka kroczków...

1. Pobieramy tego moda NRaas_CRAPJailBreak (skorzystajcie z instrukcji Instalacji Modów).
2. Idziecie do Program Files, tam, gdzie zainstalowało się DEMO. Tam idziecie do katalogu: The Sims 3 Pets Create a Pet Demo\GameData\Shared\Packages. Gra mogła się też zainstalować gdzieś w Program Files\Origin.
3. Zmieniacie nazwy trzem plikom, tylko trzem!
FullBuil0.package na DeltaBuild0.package
FullBuild1.package na DeltaBuild1.package
FullBuild2.package na DeltaBuild2.package
4. Idziecie do "GameData\Shared\Packages" w swojej Podstawowej grze i kopiujecie do Demo pliki:
FullBuil0.package
FullBuild1.package
FullBuild2.package
Teraz macie w grze obiekty z podstawki, tylko one mogą być w grze. Jednak żeby grać, musicie mieć Sima, czyli w bibliotece musi być jakaś ludzka rodzina, ale stworzona tylko na rzeczach z podstawki, najlepiej sama rodzina, bez domu.

Macie gotowca. Agnieszka Zadek i moje Zwierzaki. Możecie je usunąć i stworzyć własne, ale zawsze to jakiś początek.

http://www.mediafire.com/?6xgkcylx8jqogmq <--- To się wrzuca do Documents And Setting\Library. Możliwe, że trzeba będzie taki katalog utworzyć.

Startujecie demo i lądujecie w edycji miasta, czy raczej tego kawałka ziemi, nazywanego szumnie miastem...

Trochę moich zdjęć. Grafika wygląda kiepsko, ale mam nadzieję, że to tylko tak w Demie, a w dodatku tak nie będzie.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 02.10.2011 - 14:22
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.