View Single Post
stare 09.10.2011, 10:26   #4
elwa17
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

eyvee, również ci współczuje, wyobrażam sobie co musisz teraz czuć
Saheli019 szkoda mi Kordiana ale żyje nadzieją że jeszcze znajdzie miłość

Madie cz.3

No więc po wyprawieniu wieczoru kawalerskiego i panieńskiego po raz pierwszy (pokolenia to mój nowy dodatek) w simach, jestem mile zaskoczona Okazało się, że to panie wiedzą jak się bawić na całego Nie spodziewałam się tego Myslałam, że to raczej panowie zaszaleją ale po kolei...

Wieczór kawalerski zorganizowałam w spelunce. Wynajęłam ją na wyłączność żeby mi się jakieś menele na darmowe drinki nie pchali Mimo tego nie było tak fajnie jak się zapowiadało Kumple Tima trochę tańczyli, z dwa razy oblali się nektarem, wypili pare dninków i TYLE. Żadnej zadymy czy skandali Owszem pojawiła się tancerka ale panowie nawet zbytniej uwagi na nią nie zwracali - główną atrakcją były piłkarzyli, które były oblegane przez samsów cały wieczór
Pare fotek:

Paniom zorganizowałam imprezkę na następny wieczór aby moc kontrolować oba przyjęcia Ale po ''popisie'' panów myślałam, że znów będzie nudno. Naszczęście myliłam się
Wieczór panieński zorganizowałam w mieszkaniu ( myślałam, że będzie grzeczniej ) ale gdy tylko panie się rozkręciły zrobiłam małe przemeblowanie - usunęłam meble, wstawiłam parkiet, reflektory i bar. Dziewczyny szalały na parkiecie Oczywiście atrakcją wieczoru stał się tańcerz w stroju strażaka
Fotki:

Narazie tyle Teraz szykuje się do ślubu. Mam zamiar stworzyć jakąś salke ślubną z miejscem na wesele i tam zorganizować ślub. Jeszcze nie wiem jak to będzie, jestem kiepska w budowaniu, wole gotowce

CDN
  Odpowiedź z Cytatem