eyvee, również ci współczuje, wyobrażam sobie co musisz teraz czuć
Saheli019 szkoda mi Kordiana ale żyje nadzieją że jeszcze znajdzie miłość
Madie cz.3
No więc po wyprawieniu wieczoru kawalerskiego i panieńskiego po raz pierwszy (pokolenia to mój nowy dodatek) w simach, jestem mile zaskoczona

Okazało się, że to panie wiedzą jak się bawić na całego

Nie spodziewałam się tego

Myslałam, że to raczej panowie zaszaleją ale po kolei...
Wieczór kawalerski zorganizowałam w spelunce. Wynajęłam ją na wyłączność żeby mi się jakieś menele na darmowe drinki nie pchali

Mimo tego nie było tak fajnie jak się zapowiadało

Kumple Tima trochę tańczyli, z dwa razy oblali się nektarem, wypili pare dninków i TYLE. Żadnej zadymy czy skandali

Owszem pojawiła się tancerka ale panowie nawet zbytniej uwagi na nią nie zwracali - główną atrakcją były piłkarzyli, które były oblegane przez samsów cały wieczór
Pare fotek:
Paniom zorganizowałam imprezkę na następny wieczór aby moc kontrolować oba przyjęcia

Ale po ''popisie'' panów myślałam, że znów będzie nudno. Naszczęście myliłam się
Wieczór panieński zorganizowałam w mieszkaniu ( myślałam, że będzie grzeczniej

) ale gdy tylko panie się rozkręciły zrobiłam małe przemeblowanie - usunęłam meble, wstawiłam parkiet, reflektory i bar. Dziewczyny szalały na parkiecie

Oczywiście atrakcją wieczoru stał się tańcerz w stroju strażaka
Fotki:
Narazie tyle

Teraz szykuje się do ślubu. Mam zamiar stworzyć jakąś salke ślubną z miejscem na wesele i tam zorganizować ślub. Jeszcze nie wiem jak to będzie, jestem kiepska w budowaniu, wole gotowce
CDN