|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
eyvee, również ci współczuje, wyobrażam sobie co musisz teraz czuć
![]() Saheli019 szkoda mi Kordiana ale żyje nadzieją że jeszcze znajdzie miłość Madie cz.3 No więc po wyprawieniu wieczoru kawalerskiego i panieńskiego po raz pierwszy (pokolenia to mój nowy dodatek) w simach, jestem mile zaskoczona Okazało się, że to panie wiedzą jak się bawić na całego Nie spodziewałam się tego Myslałam, że to raczej panowie zaszaleją ale po kolei...Wieczór kawalerski zorganizowałam w spelunce. Wynajęłam ją na wyłączność żeby mi się jakieś menele na darmowe drinki nie pchali Mimo tego nie było tak fajnie jak się zapowiadało Kumple Tima trochę tańczyli, z dwa razy oblali się nektarem, wypili pare dninków i TYLE. Żadnej zadymy czy skandali Owszem pojawiła się tancerka ale panowie nawet zbytniej uwagi na nią nie zwracali - główną atrakcją były piłkarzyli, które były oblegane przez samsów cały wieczór Pare fotek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paniom zorganizowałam imprezkę na następny wieczór aby moc kontrolować oba przyjęcia Ale po ''popisie'' panów myślałam, że znów będzie nudno. Naszczęście myliłam się Wieczór panieński zorganizowałam w mieszkaniu ( myślałam, że będzie grzeczniej ) ale gdy tylko panie się rozkręciły zrobiłam małe przemeblowanie - usunęłam meble, wstawiłam parkiet, reflektory i bar. Dziewczyny szalały na parkiecie Oczywiście atrakcją wieczoru stał się tańcerz w stroju strażaka Fotki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie tyle Teraz szykuje się do ślubu. Mam zamiar stworzyć jakąś salke ślubną z miejscem na wesele i tam zorganizować ślub. Jeszcze nie wiem jak to będzie, jestem kiepska w budowaniu, wole gotowce ![]() CDN |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|