Cytat:
Uwielbiam budować moderny, więc to dla mnie swego rodzaju odskocznia, która mogła się nieco nie udać ^^"
|
Patrzę na pierwsze zdjęcie i jestem pełna nadziei co do dalszych losów tego domku.
Na wstępie mogę Ci powiedzieć, że strasznie podoba mi się bryła.
http://www.modthesims.info/showthread.php?p=1631522 - zajrzyj - przyda Ci się na przyszłość
Miłe wrażenie robi oryginalna kolorystyka. I zieleń. Nie da się ukryć, że za bardzo niektóre zdjęcia "wypieściłaś" pod względem kolorów, ale ujdzie.
Ładny tarasik

Jakkolwiek meble wydają mi się mieć słabe tekstury, tak jest do dośc umiejętnie przez Ciebie zatuszowane

Szkoda tylko, że stół ten nie należy do tych "zewnętrznych" = powinien znajdować się w domu.
W środku zaś panują pustki. Odpowiednie roślinki i obrazy dodają ciepełka domom. Widać, że jesteś urwana z modernu, bo całkowicie pewnych cech charakterystycznych nie mogłaś się wyzbyć

Słabe teksturki rodem z TSR przyprawiają mnie o coś... Tak samo jak nazbyt wyostrzone zdjęcia. Widać każdy kant, każda pojedyncza kreska się wyróżnia...
Nie mam pomysłu, do czego miałby pasować dywan w łazience. Poza tymwyszło cąłkiem zgrabnie mimo użycia seciku, za którym nie przepadam. Powód oczywisty - słaba jakość.
Podłoga w sypialni mi się nie spodobała. Jakkolwiek drewno może być "jednolite", tak nie cierpię czegoś takiego. Poza tym jest urządzone cąłkiem z głową, tylkoodczuwam braki ciepła w tym pomieszczeniu

Bardzo rzucił mi się w oczy brak szafek nocnych. Nie mówię, że to reguła, ale przy takich "rodzinnych" domkach one się sprawdzają
Jakkolwiek mówię nie TSR, tak w Tobie widzę potencjał jeśli chodzi o tworzenie simowych domków

Miałaś ciekawy pomysł i chwała Ci za to!
7,5/10 + pozytywne wrażenie