![]() |
#4 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Na wstępie mogę Ci powiedzieć, że strasznie podoba mi się bryła. http://www.modthesims.info/showthread.php?p=1631522 - zajrzyj - przyda Ci się na przyszłość ![]() Miłe wrażenie robi oryginalna kolorystyka. I zieleń. Nie da się ukryć, że za bardzo niektóre zdjęcia "wypieściłaś" pod względem kolorów, ale ujdzie. Ładny tarasik ![]() ![]() W środku zaś panują pustki. Odpowiednie roślinki i obrazy dodają ciepełka domom. Widać, że jesteś urwana z modernu, bo całkowicie pewnych cech charakterystycznych nie mogłaś się wyzbyć ![]() Słabe teksturki rodem z TSR przyprawiają mnie o coś... Tak samo jak nazbyt wyostrzone zdjęcia. Widać każdy kant, każda pojedyncza kreska się wyróżnia... Nie mam pomysłu, do czego miałby pasować dywan w łazience. Poza tymwyszło cąłkiem zgrabnie mimo użycia seciku, za którym nie przepadam. Powód oczywisty - słaba jakość. Podłoga w sypialni mi się nie spodobała. Jakkolwiek drewno może być "jednolite", tak nie cierpię czegoś takiego. Poza tym jest urządzone cąłkiem z głową, tylkoodczuwam braki ciepła w tym pomieszczeniu ![]() ![]() Jakkolwiek mówię nie TSR, tak w Tobie widzę potencjał jeśli chodzi o tworzenie simowych domków ![]() Miałaś ciekawy pomysł i chwała Ci za to! 7,5/10 + pozytywne wrażenie |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|